Treedt Lady Gaga op tijdens openingsceremonie Olympische Spelen?

Het begint erop te lijken dat de Amerikaanse zangeres Lady Gaga zal optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs, die op vrijdag 26 juli door zal gaan. Fans spotten de zangeres de afgelopen dagen in de Franse hoofdstad en merkten een piano op op de Seine die bespeeld zou worden door Lady Gaga. Er is voorlopig nog geen officiële bevestiging.

Dit weekend gaan de Olympische Spelen van start in Parijs in Frankrijk. Traditioneel worden de Spelen afgetrapt met een grootschalige openingsceremonie. We wisten al dat die zal doorgaan op de rivier de Seine, maar de organisatie heeft nog niet bevestigd wie we tijdens die openingsceremonie mogen verwachten. Veel fans denken echter dat ze een eerste naam te pakken hebben.

Lady Gaga

De Amerikaanse zangeres en actrice Lady Gaga is de afgelopen dagen gespot in Parijs. Daarnaast zou ze ook al gerepeteerd hebben met een witte vleugelpiano op een klein eilandje op de Seine. Volgens fans is Lady Gaga dus aan het repeteren voor haar optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen, die nu vrijdag zal doorgaan. Twee andere namen die de ronde doen voor de openingsceremonie, zijn de Franse zangeres Aya Nakamura en de iconische Canadese zangeres Céline Dion. Ook hun aanwezigheid is voorlopig nog niet officieel bevestigd.

Het officiële account van de Olympische Spelen deelde wel al een teaser voor de openingsceremonie. Daarop is een figuur te zien die volledig ingepakt is in een zilveren pak. Op het einde van de video verschijnt de boodschap: “You haven’t seen anything yet“. Heel wat fans denken nu dat het Lady Gaga is die in het pak zit omdat zij natuurlijk ook bekend staat voor haar opvallende looks.

Seine

De volledige openingsceremonie van de Olympische Spelen zal zich op het water afspelen. Ook de typische vlaggenceremonie zal gebeuren op het water, waarbij de delegaties te vinden zijn op bootjes die over de Seine varen.

Er was de afgelopen maanden heel wat te doen over het water van de Seine. Dat zal tijdens de Olympische Spelen namelijk ook gebruikt worden voor verschillende watersporten. Het water is echter sterk vervuild en moest gezuiverd worden. Enkele dagen geleden zwom Anne Hidalgo, de burgemeester van Parijs, in de rivier om te bewijzen dat het water proper genoeg was.

Toch nemen heel wat atleten preventief antibiotica om zich te beschermen tegen de mogelijke bacteriën in het water. Andere delegaties zorgen er dan weer voor dat hun atleten extra veel yoghurt eten. Yoghurt bevat veel probiotica, wat goed is voor de weerstand van de atleten.

Meer
Lees meer...