LE SSERAFIM deelt nieuwe remix van ‘CRAZY’ door David Guetta

De K-popgroep LE SSERAFIM loste recent haar nieuwe EP ‘CRAZY’, met de gelijknamige single. Van die single brachten ze vorige week al een nieuwe remix uit met de Britse zangeres PinkPantheress en nu is er nog een nieuwe versie verschenen. Deze keer gaat het om een remix door de Franse dj David Guetta.

LE SSERAFIM bracht op vrijdag 30 augustus de nieuwe single CRAZY uit en het catchy nummer groeide al uit tot een hit in Zuid-Korea en ver daarbuiten. Dankzij een nieuwe remix door David Guetta zou het nummer van LE SSERAFIM ook wel een z’n weg kunnen vinden in het uitgaansleven en festivals als Tomorrowland.

CRAZY (David Guetta Remix)

Voor het nummer CRAZY haalde LE SSERAFIM veel inspiratie bij ballroommuziek. Zo wordt er aan voguing gedaan in de choreografie en zijn de leden van het voguing house ICONIC HOUSE OF JUICY COUTURE ook te zien in de videoclip.

Vorige week verscheen er al een nieuwe remix van het nummer met de Britse zangeres PinkPantheress. Zij nam grote delen van de strofes voor haar rekening. Nu is er een nieuwe remix verschenen door de Franse dj David Guetta. Hij verwerkte heel wat elementen uit EDM in het nummer, waardoor het een écht dancenummer is.

Naast de gewone David Guetta Remix van het nummer is er ook meteen een extended version verschenen. Die versie duurt 4 minuten in plaats van iets minder dan drie minuten.

Beluister CRAZY (David Guetta Remix) van LE SSERAFIM hier:

Beluister de extended version hier:

Bekijk hier nog eens de videoclip van de originele versie van het nummer:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...