LE SSERAFIM lost ‘Eve, Psyche & The Bluebeard’s wife (Rina Sawayama Remix)’

De K-popgroep LE SSERAFIM heeft vandaag een nieuwe versie van hun nummer Eve, Psyche & The Bluebeard’s wife op de wereld losgelaten. Het gaat om een remix door niemand minder dan de Brits-Japanse singer-songwriter Rina Sawayama. Zij nam het nummer onder handen en voegde er ook een nieuwe strofe aan toe.

De laatste jaren werken steeds meer Westerse artiesten samen met K-popgroepen. Zo werkte BTS al samen met onder andere Halsey, Nicky Minaj, Megan Thee Stallion en Coldplay, heeft BLACKPINK nummers met Dua Lipa en Lady Gaga en had (G)I-DLE een samenwerking met Dimitri Vegas & Like Mike. En recent was er ook de samenwerking tussen TXT en de Jonas Brothers. Nu is het de beurt aan LE SSERAFIM om hun krachten te bundelen met Rina Sawayama.

Eve, Psyche & The Bluebeard’s wife (Rina Sawayama Remix)

Eerder deze week kondigde LE SSERAFIM aan dat ze een remix zouden lossen van hun nummer Eve, Psyche & The Bluebeard’s wife. We leerden al meteen dat het zou gaan om een samenwerking, maar aanvankelijk bleef de identiteit van die artiest nog geheim. Later werd duidelijk dat het ging om de Brits-Japanse zangeres Rina Sawayama. Zij remixte het nummer en voegde er ook haar eigen strofe aan toe.

Het nummer kreeg in de Rina Sawayama Remix een stevigere beat en enkele nieuwe harmonieën. Het gaat om de Engelstalige versie van het nummer, waardoor de nieuwe strofe van Rina Sawayama naadloos in het geheel overvloeit. In de videoclip voor de remix zien we vooral een appel door een museum rollen, maar later komen we ook terecht in een school en op de werkvloer.

Bekijk hier de videoclip voor Eve, Psyche & The Bluebeard’s wife (Rina Sawayama Remix):

Meer
Lees meer...