Dimitri Vegas & Like Mike gaan samenwerken met K-popgroep (G)I-DLE

Het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike gaan samenwerken met de K-popgroep (G)I-DLE. Op vrijdag 5 februari om 6 uur ’s ochtends Belgische tijd zal HWAA (Dimitri Vegas & Like Mike Remix) verschijnen. Het is de eerste keer dat het dj-duo kiest om samen te werken met een Koreaanse groep.

K-pop is populairder dan ooit en dat is ook het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike niet ontgaan. Zo hebben zij het nummer HWAA van de K-popgroep (G)I-DLE door hun mengtafel gehaald. Het resultaat daarvan verschijnt vrijdag 5 februari.

HWAA (Dimitri Vegas & Like Mike Remix)

Toen het nummer HWAA van de K-popgroep (G)I-DLE in januari verscheen, deelde Dimitri Vegas het nummer al op Twitter. Daarbij tagde hij ook Like Mike al en dat was niet zomaar, zo blijkt nu.

Het Belgische dj-duo heeft het nummer namelijk onder handen genomen en het resultaat daarvan zullen we vrijdag te horen krijgen. De K-popgroep kondigde namelijk aan dat op vrijdag 5 februari om 14 uur Koreaanse tijd (6 uur ’s morgens Belgische tijd) HWAA (Dimitri Vegas & Like Mike Remix) zal verschijnen.

Beluister hier het origineel:

(G)I-DLE

(G)I-DLE is een van de vele meidengroepen uit Zuid-Korea, maar ze weten zich van de rest te onderscheiden door hun manier van werken. Zo maakt leader en rapper Soyeon alle muziek voor de groep zelf.

Daarnaast bestaat de groep voor de helft uit leden van buiten Korea. Van de zes leden zijn er dus drie van Zuid-Korea (Soyeon, Miyeon en Soojin). De overige leden zijn afkomstig van Thailand (Minnie), China (Yuqi) en Taiwan (Shuhua).

Soyeon en Miyeon maken ook deel uit van de virtuele meidengroep K/DA. In die groep zitten ook de Amerikaanse zangeressen Madison Beer en Jaira Burns. Deze groep werd opgericht voor het wereldkampioenschap League of Legends in 2018 en bestaat uit vier personages, waarvan dus twee de stem krijgen van een Zuid-Koreaanse artieste en twee van een Amerikaanse.

Meer
Lees meer...