K-popgroep TXT en Jonas Brothers lossen zomerse samenwerking ‘Do It Like That’

Enkele weken geleden kondigden de K-popgroep TOMORROW X TOGETHER (TXT) en de Jonas Brothers hun eerste samenwerking aan. Na enkele grappige teasers en conceptfoto’s is Do It Like That nu verschenen, inclusief videoclip.

De laatste jaren werken steeds meer Westerse artiesten samen met K-popgroepen. Zo werkte BTS al samen met onder andere Halsey, Nicky Minaj, Megan Thee Stallion en Coldplay, heeft BLACKPINK nummers met Dua Lipa en Lady Gaga en had (G)I-DLE een samenwerking met Dimitri Vegas & Like Mike. De volgende cross-over tussen Westerse en K-popmuziek is er eentje tussen de Jonas Brothers en TXT.

Do It Like That

TXT kondigde vorige maand aan dat ze een digitale single zouden droppen. Aanvankelijk kregen we bijna niets te weten. Maar met mondjesmaat werd er meer informatie vrijgegeven. Zo deelde TXT een foto die wel heel sterk leek op de cover van het album ‘Happiness Begins’ van de Jonas Brothers. Bij de foto schreef TXT “We go Together”. Dat verwijst natuurlijk naar hun volledige artiestennaam TOMORROW X TOGETHER, maar is ook de eerste zin van het nummer Sucker van de Jonas Brothers. Doordat de foto geliked werd door Nick op Twitter en zelfs gerepost werd op het officiële account van de Jonas Brothers op Instagram, begonnen fans al te dromen van een samenwerking en die kwam er ook echt.

Na de officiële aankondiging van de samenwerking, deelden zowel TXT als de Jonas Brothers al verschillende video’s met fragmenten uit het lied. Daarbij waren ze soms apart te zien en soms ook met z’n achten.

Zomerhit

En nu is Do It Like That officieel verschenen. Het gaat om een zomers popnummer dat perfect past bij het oeuvre van zowel TXT als de Jonas Brothers. Zij hebben dus duidelijk meer gemeen dan enkel het feit dat ze allebei een boyband zijn.

In de videoclip zien we de twee groepen vooral afzonderlijk. Zo wordt het nummer afgetrapt door de Jonas Brothers waarna TXT de tweede strofe voor hun rekening neemt. De Jonas Brothers hebben daarbij hun instrumenten bij, terwijl de K-popgroep ook hun danstalent laat zien.

Bekijk hier de videoclip voor Do It Like That:

Meer
Lees meer...