Jonas Brothers en TXT lijken samenwerking te teasen

Het lijkt erop dat we binnenkort een samenwerking krijgen tussen twee razend populaire boybands. Het zou gaan om een samenwerking tussen de Jonas Brothers en de K-popgroep TOMORROW X TOGETHER (TXT). Er is nog geen officiële bevestiging, maar dit is waarom fans overtuigd zijn dat er een collab komt.

De laatste jaren werken steeds meer Westerse artiesten samen met K-popgroepen. Zo werkte BTS al samen met onder andere Halsey, Nicky Minaj, Megan Thee Stallion en Coldplay, heeft BLACKPINK nummers met Dua Lipa en Lady Gaga en had (G)I-DLE een samenwerking met Dimitri Vegas & Like Mike. De volgende cross-over tussen Westerse en K-popmuziek lijkt er nu eentje te worden tussen de Jonas Brothers en TXT.

Jonas Brothers en TXT

TXT Jonas Brothers
Instagram jonasbrothers

De K-popgroep TXT deelde enkele dagen geleden een foto op sociale media die wel heel sterk lijkt op de cover van het album ‘Happiness Begins’ van de Jonas Brothers. Bij de foto schreef TXT “We go Together”. Dat verwijst natuurlijk naar hun volledige artiestennaam TOMORROW X TOGETHER, maar is ook de eerste zin van het nummer Sucker van de Jonas Brothers. De foto werd ook geliked door Nick Jonas op Twitter en gerepost door het account van de Jonas Brothers op Instagram, waarin veel fans een bevestiging zien dat het hier niet om toeval gaat.

TXT kondigde vorige week aan dat ze volgende maand een digitale single zouden lossen. De titel van die single is nog niet bekend, maar we weten wel dat het nummer geproducet zal worden door Ryan Tedder van OneRepublic. En die laatste lijkt nu verraden te hebben dat het inderdaad om een samenwerking met de Jonas Brothers zou gaan.

Ryan Tedder

Ryan Tedder deelde de Story van de Jonas Brothers op zijn eigen Instagram Story met de boodschap: “Jonas Brothers x TXT” en enkele mysterieuze emoji’s. Voor velen is dit de bevestiging dat het nummer dat hij geproducet heeft voor TXT een samenwerking wordt met de Jonas Brothers.

Helemaal zeker is het dus nog niet, maar alles lijkt te wijzen in de richting van een samenwerking tussen de twee boybands.

TXT Jonas Brothers Ryan Tedder
Instagram ryantedder
Meer
Lees meer...