Lady Gaga dropt derde single van ‘Chromatica’: ‘Sour Candy’ met K-popgroep BLACKPINK

‘Chromatica’, het langverwachte album van Lady Gaga komt morgen uit. Maar vandaag loste Lady Gaga al het derde nummer van dat album: Sour Candy. Het nummer is een collaboratie met de populaire K-popgroep BLACKPINK.

Fans van Lady Gaga zitten natuurlijk vol ongeduld af te tellen tot morgen. Want dan verschijnt eindelijk ‘Chromatica’, het eerste volledige studioalbum van Lady Gaga sinds ‘Joanne’ uit 2016. In 2018 bracht Lady Gaga nog de soundtrack van de film A Star Is Born uit. Maar deze keer gaat het dus opnieuw over een volledig album met nieuwe muziek van de zangeres.

Sour Candy

Sour Candy is ondertussen al het derde nummer van ‘Chromatica’ dat Lady Gaga voor de officiële release van het album op de wereld loslaat. Na Rain On Me met Ariana Grande is ook Sour Candy een collaboratie met een flinke portie girl power.

Voor het nummer schakelde Lady Gaga namelijk de hulp in van de meisjes van BLACKPINK. De populaire K-popgroep werkte eerder al samen met Dua Lipa aan het nummer Kiss And Make Up en won vooral aan populariteit na een succesvolle passage op Coachella vorig jaar.

Beluister Sour Candy van Lady Gaga en BLACKPINK hier:

Rain On Me

Sour Candy volgt nog geen week na Rain On Me, de collaboratie van Lady Gaga met Ariana Grande. Het nummer kreeg een indrukwekkende en extravagante clip met de twee popdiva’s in de hoofdrol.

Maar da’s nog niet alles want op ‘Chromatica’ zal nog een interessante collab te vinden zijn. Het nummer Sine From Above is namelijk een samenwerking tussen Lady Gaga en niemand minder dan Elton John. Daarnaast zal ook megahit Stupid Love op het album te vinden zijn, net als nog eens 12 andere gloednieuwe nummers.

Dit is de tracklist van ‘Chromatica’ van Lady Gaga:

 1. Chromatica I
 2. Alice
 3. Stupid Love
 4. Rain On Me ft. Ariana Grande
 5. Free Woman
 6. Fun Tonight
 7. Chromatica I
 8. 911
 9. Plastic Doll
 10. Sour Candy ft. BLACKPINK
 11. Enigma
 12. Replay
 13. Chromatica III
 14. Sine From Above ft. Elton John
 15. 1000 Doves
 16. Babylon
Meer
Lees meer...