K-popgroep TXT kondigt samenwerking met Jonas Brothers officieel aan

Het is officieel. De K-popgroep TOMORROW X TOGETHER (TXT) zal samenwerken met de Jonas Brothers. De twee boybands zullen hun samenwerking, Do It Like That, lossen op vrijdag 7 juli 2023. De laatste dagen werden al enkele hints gedropt naar een mogelijke collaboratie tussen de Zuid-Koreaanse en Amerikaanse boyband, waardoor het nieuws voor fans niet helemaal als een verrassing komt.

De laatste jaren werken steeds meer Westerse artiesten samen met K-popgroepen. Zo werkte BTS al samen met onder andere Halsey, Nicky Minaj, Megan Thee Stallion en Coldplay, heeft BLACKPINK nummers met Dua Lipa en Lady Gaga en had (G)I-DLE een samenwerking met Dimitri Vegas & Like Mike. De volgende cross-over tussen Westerse en K-popmuziek wordt er nu eentje tussen de Jonas Brothers en TXT.

Teasers

De afgelopen dagen teaseden zowel TXT als de Jonas Brothers de collaboratie op sociale media. Het begon allemaal met een foto die gedeeld werd door TXT. De foto leek wel heel sterk op de cover van het album ‘Happiness Begins’ van de Jonas Brothers. Bij de foto schreef TXT “We go Together”. Dat verwijst natuurlijk naar hun volledige artiestennaam TOMORROW X TOGETHER, maar is ook de eerste zin van het nummer Sucker van de Jonas Brothers.

De foto werd ook geliket door de jongste Jonas Brother, Nick, op Twitter en gerepost door het officiële account van de Jonas Brothers op Instagram.

Do It Like That

TXT kondigde vorige week al aan dat ze volgende maand een digitale single zouden lossen. De titel en de exacte releasedatum van die single bleef toen nog geheim. Maar nu kennen we de details van het nummer. De titel luidt zo Do It Like That en zal verschijnen op vrijdag 7 juli 2023. Daarnaast krijgen we nu ook de bevestiging dat het inderdaad gaat om een samenwerking met de Jonas Brothers.

TXT deelde meteen ook al een foto met de Jonas Brothers. Daarbij lieten ze weten dat dit nog maar één van de vele selfies was die ze met z’n achten maakten. De Jonas Brothers deelden op hun beurt al een video van het hele gezelschap.

Meer
Lees meer...