Linkin Park publiceert de Carpool Karaoke, gefilmd amper 6 dagen voor de dood van Chester Bennington

Linkin Park publiceert de Carpool Karaoke, gefilmd amper 6 dagen voor de dood van Chester Bennington

Drie maanden geleden namen we afscheid van Chester Bennington, de frontman van Linkin Park. Amper zes dagen voor zijn overlijden had de band nog een Carpool Karaoke opgenomen. De Amerikaanse band heeft de beelden nu, met toestemming van de familie van Chester gepubliceerd op Facebook, als eerbetoon aan de zanger. 

Chester Bennington pleegde op 20 juli dit jaar zelfmoord. Al snel raakte bekend dat hij amper zes dagen voor zijn overlijden nog een Carpool Karaoke had opgenomen. Hoewel James Cordon aanvankelijk zei dat de beelden van de Carpool Karaoke niet gepubliceerd zouden worden, zijn deze nu met toestemming van de familie van Bennington dan toch vrijgegeven. De bewuste aflevering maakt deel uit van Carpool Karaoke: The Series, de adaptatie van de reeks voor Apple Music.

Linkin Park’s Carpool Karaoke

De aflevering van Carpool Karaoke werd niet gepresenteerd door James Corden zelf, maar door Ken Jeong, die we vooral kennen als Ben Chang uit Community of Mr. Chow uit de Hangover-films. In de Carpool Karaoke zien we een opvallend vrolijke Chester, samen met bandleden Mike Shinoda en Joe Hahn. Ze zingen de grootste hits van Linkin Park, maar ook klassiekers als ‘Hey Ya’ van Outkast, ‘Under The Bridge’ van Red Hot Chili Peppers en ‘I Don’t Want To Miss A Thing’ van Aerosmith passeren de revue. Er wordt verder gegrapt, gepraat over de toekomst van de band en zelfs een danspasje gewaagd.

Bekijk de Carpool Karaoke met Linkin Park hier:

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan anoniem contact opnemen op het gratis nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be.

Gesponsorde artikelen