Loft van Matthias Schoenaerts is onbewoonbaar na een hevige brand. Hij kon net op tijd ontkomen 

Loft van Matthias Schoenaerts is onbewoonbaar na een hevige brand. Hij kon net op tijd ontkomen 

Gisterenavond hield Matthias Schoenaerts even zijn hart vast. Er ontstond een brand in zijn loft terwijl hij nog aanwezig was. De 39-jarige kon op tijd ontkomen en is ongedeerd. Het appartement is nu wel onbewoonbaar.

Op de bovenste verdieping van een appartementsblok in centrum Antwerpen waren grote rookwolken te zien. Rond 17 uur ontstond een brand in de loft van Matthias Schoenaerts.

Duplex in brand

De acteur heeft twee jaar geleden van zijn dakappartement een loft gemaakt. Het vuur ontstond net tussen de twee woonlagen van zijn duplex. De oorzaak is nog niet duidelijk maar waarschijnlijk gaat het om een kortsluiting.

Het duurde zo’n vier uur vooraleer de vlammen werden geblust. De brandweer moest eerst veel kappen en breken om de brand te kunnen blussen. Het vuur zou zich hebben verspreid via de isolatie in de vloer waardoor de vlammen niet zomaar konden bestreden worden. Na veel water en schuim, werd de brand eindelijk geblust.

Het duplexappartement onder dat van Schoenaerts heeft ook heel wat schade opgelopen. De acteur kon op tijd ontkomen en raakte niet gewond.

Gesponsorde artikelen