Louis Tomlinson na dood Liam Payne: “Als je zoontje er ooit om vraagt, zal ik de nonkel zijn die hij nodig heeft”

Eerder deze week overleed Liam Payne op 31-jarige leeftijd na een val van het balkon van zijn hotelkamer in Buenos Aires in Argentinië. Liam Payne maakte van 2010 tot 2015 deel uit van de Britse boyband One Direction en nu hebben zijn voormalige groepsgenoten gereageerd op zijn plotse overlijden. Louis Tomlinson doet dit in een uitgebreide en emotionele tekst op Instagram.

Liam Payne, een van de vijf leden van de Britse boyband One Direction, is enkele dagen geleden overleden. Het nieuws kwam onverwacht waardoor heel wat fans geschokt reageerden. Maar ook voor de voormalige groepsgenoten van Liam komt het nieuws hard aan. Zij deelden, na een officieel groepsstatement, allemaal een persoonlijk statement op Instagram. Het is geen geheim dat Liam en Louis in hun tijd bij One Direction heel close waren. De boodschap van Louis aan Liam is dan ook lang en zeer emotioneel.

“Broer waar ik altijd naar verlangde”

Louis Tomlinson deelde een foto met Liam en schreef zijn boodschap in de caption. “Ik ben er helemaal kapot van dat ik dit moet schrijven, maar gisteren ben ik een broer verloren. Liam was iemand waar ik elke dag naar opkeek. Hj was zo’n positieve, grappige en vriendelijke persoon. Ik ontmoette Liam toen hij 16 was en ik 18 jaar oud was en ik was meteen onder de indruk van zijn stem, maar wat belangrijker was: hoe meer tijd er verstreek, hoe meer hij het soort broer werd waar ik mijn hele leven naar verlangde.”

“Liam was een ongelofelijke songwriter en had een geweldig gevoel voor melodie. We spraken er vaak over om terug samen in de studio te stappen en de chemie die we tijdens het schrijven voor de band hadden te herbeleven. Trouwens, in mijn opinie was Liam het belangrijkste deel van One Direction. Zijn ervaring op jonge leeftijd, zijn absolute gehoor, zijn podiumprésence, zijn talent voor schrijven … De lijst gaat verder. Bedankt om ons vorm te geven, Liam.”

“Als je zoontje ooit een nonkel nodig heeft”

Vervolgens richt Louis zich tot Liam. “Ik mag me zo gelukkig prijzen dat ik jou had in mijn leven, maar ik heb het heel moeilijk met het idee dat ik afscheid van je moet nemen. Ik ben zo dankbaar dat we na de band nog hechter konden worden, uren aan de telefoon konden hangen en samen terugdachten aan de duizenden geweldige herinneringen die we samen maakten. Het was een luxe waarvan ik dacht dat ik het voor m’n hele leven met je kon hebben. Ik had zo graag nog eens met je op een podium gestaan, maar het mocht niet zijn.”

“Ik wil dat je weet dat als Bear er ooit om vraagt, ik de nonkel zal zijn die hij nodig heeft in zijn leven. En ik zal hem verhalen vertellen over hoe geweldig zijn vader was. Ik wou dat ik de kans had om nog eens vaarwel te zeggen en je nog één keer te vertellen hoe veel ik van je hou. Payno, my boy, een van mijn beste vrienden, mijn broer: ik hou van je, makker. Slaap zacht.”

Bekijk de post van Louis Tomlinson hier:

Meer
Lees meer...