Left Right
scrollTop top

Mark van ‘Love Is Blind’ wordt voor de eerste keer papa


Mark Love Is Blind
© Netflix

Babynieuws uit de wondere wereld van Love Is Blind! Hoewel iedereen waarschijnlijk zit te hopen om de eerste baby voor publiekslievelingen Lauren en Cameron is het Mark die als eerste met de wereld deelt dat hij papa gaat worden.

In Love Is Blind vormde Mark Cuevas een koppel met Jessica, en dat liep niet helemaal van een leien dakje. Mark was smoorverliefd op Jessica, maar zij gaf uiteindelijk haar neewoord aan het altaar en liet Mark, die wel hoopte op een huwelijk, achter.

Babynieuws

In Love Is Blind liet Mark al meermaals aan Jessica weten dat hij wel degelijk klaar was voor kinderen. Maar omdat Mark toen nog maar 25 jaar oud was, wilde Jessica niet geloven dat hij écht klaar was voor het vaderschap.

Ondertussen is Mark 26 en is hij wel degelijk klaar voor het leven als papa, want zijn nieuwe vriendin Aubrey Rainey is in verwachting van hun eerste kindje. Het koppel laat het nieuws weten met een reeks foto’s op Instagram. Wie wil kan ‘Baby Cuevas’ nu al volgen op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

Can’t wait to meet my parents! 4.29.21 ♥️

Een bericht dat is gedeeld door @ babycuevas_ op

April 2021

De geboorte van ‘Baby Cuevas’ staat gepland voor 29 april. Dat betekent dat Mark er met zijn nieuwe vriendin absoluut geen gras over liet groeien. Het koppel is namelijk nog maar sinds juli van dit jaar officieel samen.

Aan People vertelde Mark al over hun prille relatie. “We leerden elkaar kennen in een restaurant in Atlanta”, zo klinkt het. “Vervolgens bleven we in contact en begonnen we elkaar ook meer te bezoeken. We gingen samen op reisje naar Savannah, Georgia voor de Fourth of July en dat is waar we het officieel maakten en sindsdien zijn we niet meer van elkaar zijde geweken.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Baby Cuevas 4.29.21

Een bericht gedeeld door Mark Anthony Cuevas (@markanthonycuevas_) op

LC

In mei dit jaar, dus maanden nadat Love Is Blind werd opgenomen en ook enkele maanden voor Aubrey in the picture kwam, had Mark nog een kortstondige relatie met LC, die ook te zien was in het eerste seizoen van Love Is Blind. Tijdens de reeks had LC vooral oog voor Barnett, maar na de reeks groeide ze dus meer naar Mark toe. Maar volgens Mark was de relatie met LC nooit exclusief.

Eerder lekte ook al uit dat Mark tijdens de opnames van Love Is Blind en dus ook tijdens zijn verloving met Jessica verschillende affaires had achter de schermen. Maar nu lijkt hij zich dan toch te hebben gesetteld. Ook Jessica heeft trouwens opnieuw de liefde gevonden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755