‘Marvel Studios’ Infinity Saga Concert Experience’ komt naar België

Goed nieuws voor de fans van Marvel! In 2025 komt de ‘Marvel Studios’ Infinity Saga Concert Experience’ naar Brussel. Het is voor het eerst dat de experience naar Europa komt en in mei is het dus de beurt aan de ING Arena. Tijdens het concert komen verschillende iconische momenten uit het Marvel Cinematic Universe (MCU) aan bod.

Voor het eerst in Europa worden de iconische momenten uit het Marvel Cinematic Universe (MCU) op een gigantisch scherm getoond, begeleid door de live klanken van een symfonieorkest. Tickets zijn vanaf vrijdag 18 oktober om 10 uur te koop.

Marvel x Symfonie

De Marvel Studios’ Infinity Saga Concert Experience is zowel een film als een concert. De show neemt je mee op een muzikale reis door de meest memorabele gebeurtenissen uit 23 films uit de Infinity Saga. Daarin zullen fragmenten van onder andere Iron Man, Captain America, Thor, Black Panther, Black Widow en Guardians of the Galaxy begeleid worden door een live orkest. Bereid je daarbij wel ook voor op de meest emotionele scènes uit de Saga, waaronder de opoffering van Iron Man.

De Infinity Saga Concert Experience is ontworpen om zowel doorgewinterde fans van de Avengers als nieuwkomers in het Marvel-universum te betrekken. De tour ging eind deze zomer van start in de Verenigde Staten en komt in mei naar Europa. Daar staan onder andere Parijs, Keulen, Hamburg, Berlijn, Wenen en Amsterdam op de planning. Maar dus ook Brussel op 28 mei.

Tickets zijn beschikbaar vanaf 18 oktober via greenhousetalent.com.

Meer
Lees meer...