Merijn en Pommeline openhartig in nieuwe Q&A: “Hadden seks op Temptation Island in stoomcabine”

Merijn en Pommeline openhartig in nieuwe Q&A: “Hadden seks op Temptation Island in stoomcabine”

Pommeline maakte afgelopen week een nare smak bij een sprong in het water, maar toch houden zij en Merijn hun dagelijkse blogposten vol. Gisteren deden ze een nieuwe Q&A waarin ze vragen van fans beantwoorden, en daarin waren ze wel heel openhartig. Van wat er zou gebeuren als Merijn Pommeline zou bedriegen tot de gekste plaatsen waar ze “boemboem-dingen” hebben gedaan. Bekijk de video onderaan.

Pommeline is nog steeds aan het bekomen van de val van afgelopen week, maar toch blijven de twee Temptation-tortelduifjes rustig verderbloggen. Elke dag voorzien ze de wereld van een nieuwe blogpost vanuit Mexico. Gisteren maakten ze tijd voor een Q&A, waarin ze vragen van fans op Instagram beantwoorden.

Wat zou Pommeline doen als Merijn haar zou bedriegen? “Dan is het klaar”, zei Pommeline, nadat ze eerste grapte dat ze z’n “piemel er zou afknippen”. “Dan is het finito. Dan is het gewoon uit”, beaamde Merijn. Duidelijk. Al is dat natuurlijk ook wel hard. Want was het niet net Pommeline waarmee Merijn zijn ex Lisa bedroog op Temptation Island?

“Boemboem-dingen”

Maar het interessantst wordt het als er wordt gevraagd wat de gekste plek is waar de twee ooit “boemboem-dingen”, zoals ze het zelf zo lief noemen, hebben gedaan. Merijn durft ons er twee verklappen. Blijkbaar hebben ze het niet zo op privacy, want de twee hebben al “boemboem-dingen” gedaan in de badkamer bij de oma van Pommeline. “Omaatje, ik hou van je”, zei Merijn daarop. Hopelijk kijkt de oma van Pommeline geen YouTube …

De tweede gekste plaats van het koppel was op Temptation Island. Daar hebben ze seks gehad in de stoomcabine. “En het was daar al zo warm …” Zou dat dan op de laatste avond op de dreamdate zijn gebeurd?

Bekijk de hele Q&A hieronder:

VIJF

Gesponsorde artikelen