Met deze zalige trailer hopen ‘Friends’-fans de cast te overtuigen om een vervolg te maken 

Met deze zalige trailer hopen ‘Friends’-fans de cast te overtuigen om een vervolg te maken 

Het is al bijna 15 jaar geleden dat de laatste aflevering van ‘Friends’ werd uitgezonden, maar toch refereren we regelmatig naar de zes vrienden, gebruiken we quotes uit de serie en willen we een vervolg. Nu heeft een fan zo’n realistische trailer in elkaar gestoken, waardoor het net echt lijkt dat er een ‘Friends The Movie’ komt. Slaagt jouw nineties-hartje ook net een beetje sneller? 

Op het internet leek het even of Friends echt een vervolg kreeg, maar dan als film. Helaas is daar niets van waar en gaan we je niet op die roze ‘Friends‘-wolk houden. De trailer is zeker niet officieel, maar gemaakt door een fan. Daarnaast hebben verschillende castleden al laten weten dat er geen film of seizoen elf zal komen.

De trailer

Ook al hebben wij allemaal thuis de boxen liggen en zitten we al aan seizoen vijf op Netflix, toch waren we in de wolken bij het zien van deze trailer. In de trailer, die gemaakt werd door een fan, lijkt het dat de zes vrienden toch wat uit elkaar zijn gegroeid. Maar in de film zouden ze dan terug naar elkaar groeien en de waarde van vriendschap herontdekken.

De trailer lijkt zo echt dat je er bijna tranen van krijgt als je ontdekt dat het allemaal niet echt is. De fan heeft verschillende scènes uit films waarin de Friends-leden meespelen aan elkaar gemonteerd. De montage lijkt zo echt dat je al een ticket in de bioscoop wil vastleggen.

Vervolg

Na het zien van de trailer ga je heel graag willen dat er een vervolg komt op Friends. Of net niet? Want uiteindelijk hebben we allemaal een toekomstbeeld gecreëerd over de zes vrienden en dat mag toch ook niet kapot gaan? Stel je maar eens voor dat Joey toch niet blijft slapen in het ‘nieuwe’ huis van Monica en Chandler … Je weet natuurlijk nooit wat schrijvers ervan zullen maken hé!

Oordeel anders zelf maar eens:

Gesponsorde artikelen