Met welke gsm-provider heb je waar het beste bereik? Bekijk het hier

We zijn tegenwoordig zo veel met onze smartphone bezig dat geen bereik hebben al snel heel vervelend is. Daarom is het interessant om te weten waar je met welke provider het snelste en beste mobiele internet hebt. Om je te helpen kan je nu terecht op een interactieve kaart van consumentenwebsite Test Aankoop.

Naast de prijs is een goede verbinding één van de belangrijkste dingen waar mensen naar kijken als ze een gsm-abonnement afsluiten. Die verbinding durft al eens te verschillen van regio tot regio, maar gemiddeld scoort Proximus het best. Daarna volgt Base/Telenet terwijl Orange op de laatste plaats staat. Hier kan je zien op welk netwerk jouw provider zit.

Ook regionaal zijn er heel wat verschillen. Zo scoort Brussel gemiddeld het best, terwijl Wallonië duidelijk nog wat zwakke plekken kent op het vlak van connectie. Al durft ook ook dat al eens te verschillen per provider want niet iedereen is in iedere regio even sterk.

Test Aankoop voert zijn meningen uit met de applicatie BeCover+. Die kan je gratis downloaden en dan meet de app overal hoe goed je mobiele verbinding is. 3.000 mensen hebben dat ondertussen al gedaan.

Bekijk de resultaten in detail hier.

Meer
Lees meer...