‘Milo’ verwelkomt deze week twee nieuwe personages

Het tweede seizoen van Milo is nog maar juist begonnen, maar de kijkers kunnen zich al opmaken om twee nieuwe gezichten te verwelkomen. Het gaat om de ervaren acteurs Hans De Munter en Ann Van den Broeck. Zij spelen respectievelijk Georges en Andrea.

Na een hele zomer in spanning wachten, ging het tweede seizoen van Milo vorige week van start. Deze week gaat de populaire telenovelle uiteraard gewoon door. En dat gebeurt met twee nieuwe gezichten.

Hans De Munter

Op maandag 9 september hebben we de intrede van acteur Hans De Munter. Die speelde al mee in meer dan tachtig producties, maar is bij het brede publiek het meest bekend als Robert Swerts in Thuis en Dirk Cockelaere in Familie.

In Milo speelt Hans De Munter de sympathieke zeventiger Georges Merckx. Georges zal in de tuin van het rust- en verzorgingstehuis Alice (Katelijne Verbeke) leren kennen. Die wordt daar naartoe meegebracht door haar zoon Pol (Mathijs F. Scheepers). Ondanks of juist door haar dementie weigert ze echter naar binnen te gaan, waarna Georges in haar leven komt. Hij is de vader van Maud (Karen Damen) en grootvader van Robyn (Antje De Rop) en Victorine (Luka De Baets). Daardoor zal een mogelijke romance niet vanzelfsprekend zijn.

Ann Van den Broeck

Musical- en televisieactrice Ann Van den Broeck duikt op woensdag 11 september op in Milo. Daarin speelt ze Andrea. In de cafetaria van Kosmos zal ze meteen oog in oog komen te staan met Milo (Camille Dhont). Andrea is daar echter niet voor haar plezier. Ze komt als inspectrice namelijk Kosmos doorlichten, en dat zal de school op zijn grondvesten doen daveren.

Ann Van den Broeck en Camille Dhont kennen elkaar trouwens nog van de set van #LikeMe, waardoor het een leuk weerzien wordt.

Milo is van maandag tot en met donderdag om 18.20 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...