‘Milo’ maakt zich klaar voor spannende ontknoping in seizoensfinale

Het is vrijdag tijd voor de seizoensfinale van de populaire telenovelle Milo op VTM. Het belooft een spannende ontknoping te worden met heel veel vragen waarop we hopelijk een antwoord krijgen.

Milo zet – na Sara, LouisLouise, David, Ella en Lisa – een sterke traditie van telenovelles voort op VTM. De reeks, met zangeres Camille Dhont in de hoofdrol, is te zien sinds 5 januari en bereikt daar dagelijks een groot publiek.

No Direction

Die vele fans zullen vrijdag 21 juni ongetwijfeld voor hun televisie zitten, want dan kent Milo zijn ontknoping. Het belooft een spannende seizoensfinale te krijgen. Milo (Camille Dhont) gaat namelijk ten onder aan de stress en de enorme drukte.

Zo zijn er vele repetities met No Direction, backing vocal zijn van Liam, een businessplan opstellen voor de bakkerij van haar papa, de zorg voor haar oma die dement aan het worden is, en dan nog eens de stress die het misschien wel fatale ongeluk van Koen met zich meebrengt. Dat alles zorgt ervoor dat Milo flauwvalt tijdens haar werk in de Kosmos. Deze zware dip komt op een heel slecht moment, want zo dreigt No Direction het platencontract mis te lopen.

Veel vragen

Naast deze twijfels zijn nog heel wat andere vragen die een antwoord moeten krijgen. Overleeft Koen (Tom Dingenen) de ijzingwekkende val van de trap in de repetitiezaal van Kosmos, nadat hij Hilde (Karlijn Sileghem) achtervolgde? En wat vertelt Milo (Camille Dhont) daarover tegen de politie?

Welke snode plannen heeft Lou (Sieg De Doncker) in petto? Hij wil met de jaloerse Jasmien (Line De Dauw) namelijk wraak nemen op zijn broer Liam (Mathias Mesmans). Durft Nora (Elise Bundervoet) Rik (Stef Poelmans) te vertellen dat hij ontvoerd werd door mensensmokkelaars en dat zij zijn moeder is? En kan Rik uit de handen van de politie blijven?

De seizoensfinale van Milo is vrijdag 21 juni om 20.05 te zien op VTM.

Meer
Lees meer...