Modieuze outfits in de bittere kou: dit moet je aandoen!

Als het wat kouder wordt, is het moeilijk om er fashionable uit te zien. Je kiest waarschijnlijk warmte boven een leuke outfit, dus trek je gewoon je favoriete jeans aan en een warme trui. Eigenlijk is het heel eenvoudig om er modieus uit te zien door enkele items aan te trekken die nu heel hot zijn, letterlijk en figuurlijk. 

Trench coat: Asos 35,81 euro

Asos

Als je het op safe wil spelen, kan je altijd kiezen voor een trench coat. Het probleem is wel dat bijna iedereen rondloopt met zo’n jas, dus daarom raden wij aan om een trench coat in een kleurtje te kiezen. Zo’n jas met een tintje geeft je meer kleur tijdens deze grijze periode. En nog belangrijker: je hebt het warm genoeg!

Een mooie sjaal, een beanie muts of een hoed is heel stylish met zo’n jas. Maar daar gaan we het later over hebben.

Dikke leren jas: About You 149 euro

About You

Leren jassen zijn hot, maar niet hot genoeg voor de winter. Daarom draag je best een dikke leren jas als het wat kouder wordt. Zo’n jas zoals hierboven is echt helemaal de moeite deze winter.

Jeansvest met een donsje: Topshop 89,95 euro

Zalando
Hetzelfde geldt voor een jeansvest. Het is een beetje koud, maar met wat wol aan de binnenkant van je vestje kan je de winter zeker aan.

Jasje van imitatiebont: H&M 59,95 euro

H&M

Imitatiebont is helemaal in deze winter. Daarom kan je daar beter gebruik van maken, want zo’n stof is lekker warm!

Bodywarmer met imitatiebont: H&M 34,99 euro

H&M
Niet alleen jassen met imitatiebont zijn in, maar ook bodywarmers. Lekker warm en stylish!

Wollen trui met extra lange mouwen: Zalando 59,95 euro

Zalando

Een dikke wollen trui is wat je echt nodig hebt in de winter om het warm genoeg te hebben. Door een speciale trui (met een halfopen rug of lange mouwen) aan te schaffen, lijk je meteen een tikkeltje modieuzer. Vooral als je het goed combineert met een leuke jeans of toffe botjes.

XL-sweaters: Mango 49,99 euro

Mango
Zo’n gigantische trui is echt heel mooi op een toffe jeans of (namaak-) leren broek. Je lijkt snel stylish door zo’n trui en het geeft je outfit dat beetje extra.

Lange trui: Esprit 69,95 euro

Zalando

Lange truien zijn lekker warm en kan je op leuke manieren combineren. Zo kan je bijvoorbeeld je lievelings T-shirt in de winter aandoen met zo’n trui. Daarnaast zijn zo’n lange truien heel leuk om te combineren met enkelbroeken.

Winterblouse: About You 23,90

About You
Hier heb je al meteen een leuke combinatie om de winter minder grijs te maken: een leuke bloemetjesblouse met een dikke lange trui over. Knap én warm!

Jurk: Asos 37,84 euro

Asos

Wie zegt dat jurken enkel voor de zomer zijn? Niemand! Draag maar leuke jurken met toffe printjes. Een panty eronder en een leuke trui over en je hebt een topoutfit waar je het niet snel koud in zal hebben.

Velours jurk: H&M 34,99 euro

H&M
Velours is helemaal in dus wat je ook vindt in deze stof: kopen! Het handige is dat de stof lekker warm en zacht aanvoelt. Je vindt heel wat jurken met mouwen om ervoor te zorgen dat je zeker niet rilt van de kou.

Een leren rokje kan ook: About You 23,90 euro

Tiany Kiriloff for About You

Ook rokken geven een leuke afwisseling van je saaie jeans. Leuk te combineren met een toffe trui en een panty.

Een licht rokje: H&M 24,99 euro

H&M
Om ervoor te zorgen dat je in de winter niet altijd donkere kleding draagt, kan je eens kiezen voor een lichte rok. Heel modieus ladies!

Trendy broek: New Look 24,95 euro

New Look

Je broek kan heel wat veranderen aan je outfit. Als je echt vast hangt aan enkele (standaard) bovenstukken, moet je toch eens een leuke en stijlvolle broek in huis halen. Een donkergroene of bordeaux broek zorgt altijd voor een toffe afwisseling in de winter.

Leren broek: Zalando 39,95 euro

Zalando
Als je naar een feestje gaat of een leuk etentje hebt gepland, kan je zeker eens een (namaak-) leren broek aantrekken. Zo’n broek geeft zeker een pluspuntje aan je outfit.

Chinobroek met zijstrook: Zara 15,99 euro

Zara
Zo’n broeken lijken wel afgezaagd, maar ze zijn eigenlijk nog steeds heel trendy. Ze geven een leuk effect op je outfit. Als je zo’n broek nog niet hebt, is nu het moment om ervoor te gaan.

Lichte broek: New Look 22,45 euro

Zalando

Als het kouder wordt, laten wij ons vaak vangen door donkere kleuren. Daarom moet je in de winter toch eens kiezen voor lichte kleuren. Draag je een donkere trui? Probeer dan eens grijze of beige broek.

Hoedje: Zalando 26,95 euro

iStock
Als je echt niet veel wil veranderen aan je outfit en er toch modieus wil uitzien, moet je gewoon een trendy hoed opzetten. Een hoed kan dat beetje extra betekenen voor je outfit en het lijkt meteen of je heel wat hebt veranderd aan je uiterlijk.

Sjaal: H&M 12,99 euro

H&M

Om je outfit af te maken, is een sjaal niet onbelangrijk. Daarom ga je best voor leuke kleuren die bij je stijl passen. Maar let wel op dat je zeker niet kiest voor een kleurenexplosie. Als je een subtiele outfit draagt, kies je best voor een felle sjaal. Draag je graag kleurtjes? Dan is een sobere sjaal ideaal.

Schoenen, schoenen en nog eens schoenen! Sarenza vanaf 25 euro

Sarenza
Van schoenen kunnen we verschillende voorbeelden geven, want bij elke outfit hoort een ander schoentje. Daarom is het heel belangrijk om in de winter speciale schoenen aan te trekken. Versta ons niet verkeerd, er is niets mis met een klassieke schoen. Maar als je outfit al wat sober is, kan je een schoen met een beetje extra kiezen die onder je zwarte outfit gaat.
Meer
Lees meer...