Left Right
scrollTop top

Na 28 jaar eindelijk duidelijkheid in Samson en Gert: “Ja, Alberto is voor de mannen”


Na 28 jaar eindelijk duidelijkheid in Samson en Gert: “Ja, Alberto is voor de mannen”

We hebben er 28 jaar op moeten wachten, maar eindelijk is er een antwoord op de vraag die ons sinds onze kinderjaren heeft beziggehouden: Alberto Vermicelli is homo. Zo vertelde acteur Koen Crucke in hoogsteigen persoon in het Nederlandse radioprogramma ‘Spijkers Met Koppen’. 

Wat we eigenlijk al jaren wisten, is eindelijk bevestigd. Alberto Vermicelli is voor de mannen. Koen Crucke bekende dit gisteren in het Nederlandse radioprogramma Spijkers Met Koppen. Waar hij kwam praten over zijn boek Verhalen Uit Het Kapsalon, waarin hij anekdotes bundelt vanuit de tijd waarin hij écht kapper was. Crucke werkte voor hij de bekende tv-kapper Alberto vertolkte namelijk echt als kapper in het Gentse.

Nog maar net uit de kast

Wanneer hem in het radioprogramma de gevraagd werd naar de seksuele geaardheid van de flamboyante Alberto, antwoordde Crucke: “Ik weet het eigenlijk niet, wat hij is. Maar ik denk dat hij toch de laatste tijd uit de kast gekomen is.”

Hiermee komt er dus een antwoord op de vraag die Vlaanderen al jarenlang bezighield. Alberto Vermicelli is, zij het nog maar sinds kort, openlijk voor de mannen.

De onthulling komt als een verrassing, want drie jaar geleden liet Koen Crucke nog weten dat Alberto absoluut geen homo is. “Misschien is hij biseksueel? Dat is mogelijk. Maar homo is hij niet. Hij is enorm verfijnd en verwijfd, maar nooit is gezegd dat hij van mannen houdt.”, zo liet de acteur toen nog aan de VRT-redactie weten. Alberto sprak in de reeks dan ook geregeld over Claudine, het meisje van het operagezelschap waar hij een oogje op had.

Het is natuurlijk nog de vraag of we Alberto met een man aan zijn zijde zullen zien in een volgend seizoen van Samson en Gert. Of dat de goedlachse kapper voor altijd bij zijn mamake zal blijven wonen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443
Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown Icon
12:50

Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown

Duitsland heeft Berchtesgadener Land, een regio in Beieren, in lockdown geplaatst. In de regio werden er de afgelopen week 272,8 nieuwe besmettingen per 100.000...