Netflix kondigt ‘How to Kill Your Family’ aan met Anya Taylor-Joy in de hoofdrol

Netflix heeft de nieuwe reeks How to Kill Your Family aangekondigd. Het gaat om de verfilming van het gelijknamige boek van Bella Mackie. In de Netflixreeks zal de hoofdrol gespeeld worden door Anya Taylor-Joy.

Netflix heeft vandaag een hele lijst aan nieuwe titels aangekondigd. In de eerste plaats ging het om een aantal documentaires, onder andere over Victoria Beckham en Gordon Ramsay. Maar er zat ook een nieuwe fictiereeks tussen de aankondigingen. Het gaat om How to Kill Your Family, met Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit, Furiosa) in de hoofdrol.

How to Kill Your Family

De fictiereeks is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Bella Mackie. In het boek – en dus ook de reeks – volgen we Grace Bernard (Anya Taylor-Joy). Haar vader, die miljonair is, weigerde haar te erkennen als zijn dochter, waardoor Grace samen met haar moeder in een klein appartementje moest leven terwijl haar vader met zijn privéjet tussen zijn verschillende luxewoningen vloog. Grace kan dit maar moeilijk verkroppen en beslist om wraak te nemen door het gezin van haar vader te vermoorden en hun fortuin zelf te bemachtigen.

Grace belandt uiteindelijk in de gevangenis voor een moord die ze niet gepleegd heeft, maar ze begint daar wel haar eigen dagboek bij te houden. En dat dagboek staat vol onthullingen.

De Netflixreeks zal bestaan uit acht afleveringen. Het wordt de eerste productie van Sid Gentle Film voor Netflix. Dit productiehuis maakte eerder al de reeks Killing Eve. Het script zal verzorgd worden door Emma Moran, die eerde al verantwoordelijk was voor Extraordinary. Actrice Anya Taylor-Joy en auteur Bella Mackie zullen ook betrokken zijn bij de reeks als executive producer.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...