Netflix gaat ook kleding en decorstukken uit ‘Heartstopper’ veilen

Netflix zal vanaf dit weekend heel wat items, zoals kleding en decorstukken, van verschillende reeksen veilen. Daar is ook Heartstopper bij. Er zal vooral kleding gedragen door de acteurs in de reeks geveild worden.

Dit weekend organiseert Netflix de As seen on Netflix-veiling ten voordele van het goede doel Mind, dat zich inzet voor mentale gezondheid. We wisten al dat er items uit Sex Education geveild zouden worden en daar komen nu ook iconische kledingstukken uit Heartstopper bij.

Heartstopper

Vorige week verscheen het derde seizoen van Heartstopper op Netflix. De echte fans onder ons hebben de reeks waarschijnlijk alweer uitgekeken, maar voor hen is er nu nog meer goed nieuws. Je kan namelijk items uit de reeks kopen op de As seen on Netflix veiling die morgen wordt afgetrapt. Daarbij zullen onder andere de jas van Nick, de debardeur van Isaac, een topje van Darcy en een replica van de trui van Joe Locke uit de Basement Sessions onder de hamer gaan.

De online veiling op eBay wordt op vrijdag 11 oktober om 11 uur Britse tijd, dus 12 uur Belgische tijd, geopend op de website van Mind. Deze online veiling loopt af op maandag 21 oktober. De fysieke winkels openen op zaterdag 12 oktober (Londen) en zaterdag 19 oktober (Birmingham) hun deuren om 10 uur Britse tijd.

Bekijk hier al enkele van de items die geveild zullen worden:

Het derde seizoen van Heartstopper is nu te bekijken op Netflix. Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...