Netflix kondigt nieuwe interactieve serie aan met Bear Grylls

Netflix kondigt nieuwe interactieve serie aan met Bear Grylls

Netflix heeft z’n tweede interactieve project aangekondigd. Na het grote succes van ‘Black Mirror: Bandersnatch’ gaf de streamingdienst al aan meer te gaan inzetten op interactieve content, en die komt er een pak sneller aan dan verwacht. Bear Grylls zal zijn lot in onze handen leggen in ‘You vs. Wild’.

Netflix lanceert binnenkort z’n tweede interactieve project. Op 10 april zal de nieuwe realityshow You vs. Wild gereleased worden, een zoveelste programma van survivalexpert Bear Grylls. Al is er deze keer één grote verandering: hij legt alle beslissingen in onze handen.

“In You vs. Wild zullen kijkers survivalexpert Bear Grylls vergezellen op spannende avonturen over heel de wereld”, beschrijft Netflix z’n nieuwste serie. “Dichte jungles, gigantische bergen, brutale woestijnen en mysterieuze bossen, met achter elke hoek moeilijke beslissingen. In deze baanbrekende interactieve serie maak jij alle beslissingen. Of Bear slaagt of faalt, ligt dus helemaal in jouw handen.”

Bekijk hieronder de ook interactieve trailer voor You vs. Wild:

Black Mirror: Bandersnatch

Het eerste interactieve project van Netflix, Black Mirror: Bandersnatch, was meteen een groot succes (al leidde de film ook tot veel frustraties én grappige tweets). De film werd vaak meer dan één keer bekeken, omdat iedereen alle mogelijke eindes wou kennen. De film zat blijkbaar zo complex in elkaar dat er volgens de producers zelfs eindes zijn die we misschien nooit zullen zien. “We hebben een scène opgenomen die zelfs wij niet kunnen vrijspelen”, bekende regisseur David Slade achteraf.

Na het grote succes van de film kondigde Netflix al snel aan meer interactieve content te gaan maken, al had niemand verwacht dat die zo snel ging komen en al helemaal niet dat het om een realityshow zou gaan. Presentator Bear Grylls is alvast enorm enthousiast. “Dit wordt een reis zoals ik er nog nooit eentje heb gemaakt”, schrijft hij op Twitter. “Ik heb JOU nodig om vooruit te denken, wijselijk te kiezen en vooral nooit op te geven!”

You vs. Wild zal bestaan uit acht afleveringen en verschijnt vanaf 10 april op Netflix.

Bekijk hieronder de poster voor You vs. Wild:

In afwachting van Bear Grylls en You vs. Wild nog op zoek naar een andere serie? Neem dan zeker eens een kijkje op onze lijst met 50 beste series op Netflix!

Gesponsorde artikelen