Netflix lost officiële trailer voor comedyspecial ‘Adam Sandler: Love You’

Netflix pakt eind deze maand uit met een nieuwe comedyspecial. Het gaat om Adam Sandler: Love You, waarin we de acteur aan het werk zullen zien op het podium. In de officiële trailer krijgen we nu al een voorsmaakje van wat we mogen verwachten.

Vanaf dinsdag 27 augustus zal je op Netflix kunnen kijken naar de comedyspecial Adam Sandler: Love You. Daarin zal Adam Sandler op komische wijze z’n liefde verklaren. In de officiële trailer krijgen we al heel veel “I love you“’s te horen.

Adam Sandler: Love You

Hoewel je Adam Sandler waarschijnlijk vooral kent als acteur in onder andere Space Man, Murder Mystery en 50 First Dates, is hij ook een stadupcomedian. In die gedaante kan je hem binnenkort aan het werk zien in een nieuwe special op Netflix.

Het is niet de eerste keer dat een comedyspecial van Adam Sandler te zien is op Netflix. Zo verscheen in 2018 al de special 100% Fresh. In de trailer komen we al te weten dat Sandler tijdens de show ook z’n zangtalent zal bovenhalen. We krijgen hem te zien op het podium, maar ook achter de schermen. Ook duikt er plots een hond op op het podium en spreekt (en roept) de acteur een tiental keer de woorden “I love you” uit.

De comedyspecial is geregisseerd door Josh Safdie, die zich voor het eerst aan comedy waagt. De special is vanaf dinsdag 27 augustus te vinden op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

Adam Sandler: Love You verschijnt op dinsdag 27 augustus op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...