Netflix lost officiële trailer voor horrorfilm ‘Don’t Move’

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de horrorfilm Don’t Move. Het gaat om de verfilming van een nachtmerrie die je misschien al hebt gehad. Je bevind je in een enge situatie, maar je kan niet bewegen. Dat is wat het hoofdpersonage Iris (Kelsey Asbille) te wachten staat.

Netflix pakt volgende maand uit met een horrorfilm. In Don’t Move moet je echter geen monsters of zombies verwachten. Het gaat om een film waarin het hoofdpersonage moet zien te vluchten, maar stilaan begeven al haar ledematen het.

Don’t Move

In Don’t Move volgen we Iris (Kelsey Asbille). Zij bevindt zich in een bos, waar ze moet zien te ontsnappen en overleven. Maar het wordt haar niet makkelijk gemaakt. Ze kreeg namelijk een middel toegediend dat ervoor zal zorgen dat haar volledige lichaam stilaan zal verlammen. Het begint al na één minuut bij haar fijne motoriek en na 20 minuten zal ze volledig verlamd zijn. Het wordt dus een race tegen de klok, terwijl die race steeds moeilijker wordt.

In de officiële trailer krijgen we al te zien dat het een bijna onmogelijke strijd wordt van Iris tegen de tijd en tegen haar eigen lichaam. De regisseurs van de film, Brian Netto en Adam Schindler, vertellen aan Tudum dat ze de film bewust bijna in real time filmden. “We houden ervan als films dat doen.” Ook acteur Finn Wittrock (American Horror Story, The Big Short), die ook in de film te zien zal zijn, is fan van de manier waarop de film gemaakt is. “Het voelt alsof je haar letterlijk bij haar bent, elk moment van haar lijdensweg. Het is iets dat ik nog niet eerder gezien had in een film, zeker niet in dit genre.”

Hoofdrolspeelster Kelsey Asbille (Yellowstone, Fargo) ziet de film als een uniek horrorverhaal. “Het is een meeslepende, stripped-down thriller die erin slaagt om bij momenten heel persoonlijk aan te voelen. Daarom vond ik het zo’n interessant verhaal, het wanhopige vechten om iets te overleven dat je letterlijk verlamd achterlaat.” De film is vanaf vrijdag 25 oktober – net op tijd voor Halloween – te vinden op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

Don’t Move verschijnt op vrijdag 25 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...