Netflix lost officiële trailer voor romcom-serie ‘Nobody Wants This’ met Kristen Bell en Adam Brody

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de romantische komedie Nobody Wants This. De reeks, waarin de hoofdrollen gespeeld worden door Kristen Bell en Adam Brody, verschijnt volgende maand op de streamingdienst.

Netflix pakt volgende maand uit met een romantische komedie. Het gaat niet om een film, zoals we in het genre gewend zijn, maar wel om een serie die tien afleveringen zal tellen. We volgen de opvallende relatie tussen de agnostische podcaster Joanne (Kristen Bell) en rabbi Noah (Adam Brody).

Nobody Wants This

Joanne en Noah ontmoeten elkaar op een dinner party van een gemeenschappelijke vriend, waarbij er meteen een vonkje is. Maar omdat ze een heel andere visie op de wereld hebben, is een relatie allesbehalve vanzelfsprekend. En ook hun familie – vooral Joannes zus Morgan (Justine Lupe) en Noahs broer Sasha (Timothy Simons) – hebben hun mening over de relatie.

De reeks is gebaseerd op wat maakster Erin Foster “de enige goede beslissing uit haar leven” noemt: “verliefd worden op een joodse jongen”. “Ik ontdekte dat gelukkig zijn veel moeilijker is dan ongelukkig zijn. Er is altijd wel iets om over te klagen. Daarom maakte ik deze reeks om alle redenen te tonen waarom het moeilijk is om de juiste persoon te vinden.”

De hoofdrollen worden dus gespeeld door Kristen Bell (The Good Place) en Adam Brody (The O.C.). Die laatste krijgt in de trailer al de bijnaam Hot Rabbi, wat een knipoog kan zijn naar Hot Priest Andrew Scott in Fleabag. Naast Bell en Brody zullen ook Justine Lupe (Succession), Timothy Simons (Veep), Jackie Thon (GLOW), Michael Hitchcock (Jackpot!), Paul Ben-Victor (Blood and Money), Sherry Cola (Joy Ride), Shiloh Bearman (Home Economics), Stephanie Faracy (Mike and Dave Need Wedding Dates), Tovah Feldshuh (Just My Luck) en Emily Arlook (Grown-ish) te zien zijn in de reeks.

Bekijk de trailer hier:

Nobody Wants This verschijnt op donderdag 26 september op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...