Niall Horan deelt boodschap aan Liam Payne: “Ik wist niet dat ons recente afscheid het laatste zou zijn”

Eerder deze week overleed Liam Payne op 31-jarige leeftijd na een val van het balkon van zijn hotelkamer in Buenos Aires in Argentinië. De zanger was daar nog nadat hij een concert van zijn voormalige groepsgenoot Niall Horan bijwoonde in de Argentijnse hoofdstad. Nu heeft Niall een boodschap aan Liam Payne gedeeld op Instagram.

Liam Payne, een van de vijf leden van de Britse boyband One Direction, is enkele dagen geleden overleden. Het nieuws kwam onverwacht waardoor heel wat fans geschokt reageerden. Maar ook voor de voormalige groepsgenoten van Liam komt het nieuws hard aan. Zij deelden, na een officieel groepsstatement, allemaal een persoonlijk statement op Instagram. De laatste die dat deed was Niall Horan. Hij zag Liam enkele dagen geleden nog.

Niall Horan

Niall Horan rondde recent zijn wereldtournee ‘The Show’ af met enkele concerten in Zuid-Amerika. Een daarvan vond plaats in Buenos Aires in Argentinië en daarbij was ook Liam Payne aanwezig. Hij besloot nadien om nog wat langer in Argentinië te blijven, waar hij uiteindelijk ook tragisch om het leven kwam. Daardoor zal Niall Liam zo’n twee weken geleden nog, wat hij ook vermeld in zijn post over zijn voormalige groepsgenoot. “Ik ben er kapot van dat mijn geweldige vriend Liam overleden is. Het voelt gewoon niet echt. Liam had zoveel energie en passie voor zijn werk dat het aanstekelijk werkte. Hij lichtte elke kamer op waarin hij binnenstapte en zorgde er altijd voor dat iedereen zich gelukkig en veilig voelde.”

“Alle lachbuien die we hadden over de jaren heen, soms over de simpelste dingen, blijven in mijn herinneringen komen tussen het verdriet. We konden onze wildste dromen samen leven en ik zal elk moment dat we samen beleefden voor altijd koesteren. De band en vriendschap die we hadden, zijn dingen die je niet vaak tegenkomt in het leven.”

“Ik had het geluk dat ik Liam recent nog kon zien. Maar wat ik niet wist was dat die laatste vaarwel en knuffel van die avond, mijn laatste vaarwel ooit was. Het breekt mijn hart. Mijn liefde en medeleven gaan uit naar Geoff, Karen, Ruth, Nicola (de ouders en zussen van Liam, red.) en uiteraard zijn zoontje Bear. Bedankt voor alles, Payno. Ik hou van je, broer. Nialler.”

Bekijk de boodschap van Niall aan Liam hier:

Meer
Lees meer...