Nicki Minaj plaagt bekende rappers in nieuwe clip, maar ze zegt nu dat het om te lachen was

Nicki Minaj plaagt bekende rappers in nieuwe clip, maar ze zegt nu dat het om te lachen was

Nicki Minaj heeft een nieuwe videoclip uitgebracht voor haar single ‘Barbie Dreams’. Daarin zijn poppetjes van verschillende hiphopsterren te zien. Minaj beweert dat het niet haar bedoeling is om hen belachelijk te maken. Geloof jij haar?

In de nieuwe videoclip van Nicki Minaj haar single Barbie Dreams zijn rappers, zoals kashi 6ix9ine, DJ Khaled, Drake en Kanye West, te zien als poppen. Toen Minaj de song van haar recente plaat ‘Queen’ uitbracht, ging ze tekeer op Twitter en zei ze dat ze de vele rappers, die ze noemde en plaagde in de track, niet wou beledigen.

“Ik heb mensen vermeld in Barbie Dream met wie ik de draak steek”, schrijft ze. “Dat is niet om af te kraken. Yikes! Dit is groot! New York! Dit is leuk. Lichtzinnige fun fun!”

Niet de enige

Nicki Minaj is lang niet de enige die een sneer verkoopt naar collega-sterren in haar werk. Ook Eminem steekt in zijn nieuwe plaat ‘Kamikaze’ de draak met verschillende rappers. Er werd een tijdje trouwens gefluisterd dat Nicki en Eminem een relatie zouden hebben, maar dat blijkt niet te kloppen. Onlangs brak Eminem trouwens zijn eigen snelheidsrecord met een nieuwe song met Nicki Minaj.

Catfight met Cardi

Dit is lang niet de enige controversiële stap van Minaj. Zo heeft ze pas nog olie op het vuur gegooid in haar oorlog met rapper Cardi B. Dat meldt showbizzsite TMZ. De twee vrouwen waren op de vuist gegaan tijdens een feest van Harper’s Bazaar. De aanleiding zouden gemene opmerkingen van Minaj geweest zijn over de dochter van Cardi.

Tijdens de catfight gooide Cardi B nog een schoen naar haar rivaal. Cardi zat dan weer een bult op haar hoofd. Ze was aangevallen door medewerkers van de security. Aan TMZ laat ze weten dat ze geen klacht zal indienen.

Cardi nog steeds razend

Maar Cardi is nog steeds razend. Op Instagram post ze een oorlogsverklaring met de feiten van de avond. “Ik heb veel laten passeren”, klinkt het. “Ik liet je over me liegen. Ik liet je achter mijn rug om roddelen. Je bedreigde zelfs andere artiesten die met mij wilden samenwerken. Ik sprak je hier keer op keer over aan en telkens gaf je het gewoon toe.”

De Instagrampost van Cardi B.:

Gesponsorde artikelen