Nieuw Belgisch festival Vestiville strikt meteen Cardi B, maar het valt samen met Rock Werchter

Nieuw Belgisch festival Vestiville strikt meteen Cardi B, maar het valt samen met Rock Werchter

Het nieuwe Vlaamse festival Vestiville heeft met onder andere Cardi B, Future en Migos meteen een ontzagwekkende line-up voor haar eerste editie. Opmerkelijk is dat het hiphopfestival plaatsvindt tijdens de moeder van de Belgische festivals, Rock Werchter. Afspraak van 28 tot 30 juni in Lommel.

Het gloednieuwe hiphopfestival Vestiville heeft meteen een tiental namen gestrikt met Cardi B, Future, Migos, Maitre Gims, Lil Baby, 2Crooks, Sevn Alias, Famke Louise, Saweetie, Boef, Eno, Young Ellens en Joeyak.

De organisatoren laten weten dat naast muziek ook fashion en kunst centraal zullen staan op het evenement. Er is ook de mogelijkheid om te kamperen. Vestiville vindt plaats van 28 tot en met 30 juni in het Kristalpark-Balendijk in Lommel. Daarmee valt het festival samen met Rock Werchter 2019. In Rotselaar verwachten ze optredens van Weezer, Underworld, Kylie Minogue, Bring Me The Horizon, Tool, Florence + the Machine, Muse, Pink, Mumford & Sons en The Cure.

(Waarom elke muziekliefhebber naar Les Ardentes moet gaan, lees je hier.)

Cardi B

De nieuwe Cardi B-plaat ‘Invasion of Privacy’ wordt beschouwd als één van de beste albums van 2018. Daarop staan kleppers zoals Bodak Yellow, Bartier Cardi, Drip, I Like It, Ring en Be Careful. Onlangs deed de clip van Money heel wat wenkbrauwen fronsen omdat Cardi B choqueert en in schrale outfits borstvoeding toedient.

Cardi B werd bekend door haar deelname aan het televisieprogramma Love & Hip Hop: New York, waarin ze van 2015 tot 2017 te zien was.

(Cardi B zette vorige maand een punt achter haar huwelijk met Offset na de geboorte van hun dochtertje Kulture.)

De affiche van Vestiville 2019:

Meer over de data en het thema van Tomorrowland 2019 lees je hier.

Gesponsorde artikelen