Nieuw gezicht voor Stan uit ‘Thuis’: deze Ketnet-acteur neemt rol over

Nieuw gezicht voor Stan uit ‘Thuis’: deze Ketnet-acteur neemt rol over

Stan uit ‘Thuis’ krijgt een nieuw gezicht. De huidige acteur, de 18-jarige Jannes Coessens, kan de steeds grotere rol niet meer combineren met zijn studies. Daarom neemt de 23-jarige ‘Campus 12’-acteur Lennart Lemmens zijn rol over vanaf donderdag 25 april.

Het is ons al langer duidelijk dat de producers van Thuis steeds meer belang hechten aan de rol van Stan. Maar de huidige acteur Jannes Coessens heeft daar een hele kluif aan. Zo heeft hij het moeilijk om zijn universitaire studies te combineren met zijn werk op de set.

Daarom gaat een andere acteur zijn rol overnemen. “Toen ik als 12-jarig jonkie aankwam op de set van Thuis, was ik even overdonderd als gelukkig”, reageert huidig Stan-acteur Jannes Coessens in de kranten van Het Mediahuis. “De serie blijft een plekje hebben in mijn hart.”

Ketnet-acteur

Lennart Lemmens uit de Ketnet-serie Campus 12 zal de rol van Stan vanaf donderdag 25 april voor zijn rekening nemen. “Jannes heeft Stan op zijn manier gespeeld, en het is niet de bedoeling dat ik zijn versie kopieer”, laat hij weten. “Met Katrien De Ruyscher (Judith, red.) heb ik lang gesproken over het verleden en het rugzakje dat Stan meedraagt. Ik ben enorm blij met een tv-moeder als zij.”

VRT

Lennart Lemmens, de nieuwe Stan in Thuis:

vrt

Gesponsorde artikelen