Nieuw programma volgt dealers uit ‘Stukken van Mensen’ achter de schermen

Hoewel augustus nog volop bezig is, zijn zenders nu al bezig met het volgende tv-seizoen. Vanaf september zullen er op verschillende zenders opnieuw heel wat nieuwe programma’s te zien zijn. Daarbij hoort een nieuw seizoen van Stukken van Mensen, maar ook een ander programma dat de experten centraal zet.

De experten van Stukken van Mensen maken ondertussen al jaren deel uit van het succes van Play4. Zij bieden op zeldzame stukken, geven hun gezouten mening over kunst en kopen pareltjes. Maar ook naast hun jobs hebben ze heel wat interesses en hobby’s. Het reilen en zeilen naast de schermen zal binnenkort te volgen zijn in Stukken van Dealers.

Stukken van Dealers

In het nieuwe programma geven Paul De Grande, Carlo Bonte, Bie Baert, Sofie Van de Velde, Frank Van Laer en Yves Chung de kijkers een blik achter de schermen. Daarbij zal je ze zowel in hun professionele wereld als in hun privéleven kunnen volgen.

Zo zullen fans van het programma godfather Paul De Grande kunnen zien in zijn nieuwe ‘stulpje’ in hartje Brugge, zien we Carlo’s liefde voor voetbal en gaan de camera’s ook mee met Bie naar Waregem Koerse. Ook Sofie is een bezige bij. Zo is te zien hoe zij haar drukke dagen probeert te combineren met haar gezin.

Verder rijden de programmamakers ook mee met modebewuste Frank Van Laer naar zijn villa in Frankrijk en doorkruisen ze het land met 100 procent Kempenaar, Antwerp-supporter en hofleverancier van De Verhulstjes, Yves Chung.

Stukken van Dealers is dit najaar te zien op Play4.

Meer
Lees meer...