Nieuw VTM-programma ‘Kotmadam Sarafian’ laat studenten logeren bij Barbara Sarafian

Het nieuwe televisieseizoen staat voor de deur en ook deze keer horen daar uiteraard heel wat nieuwe programma’s bij. Zo komt VTM dit najaar met Kotmadam Sarafian waarvoor actrice Barbara Sarafian zichzelf een wel heel zware uitdaging heeft gegeven.

Vorige week was het aan Play4 om zijn nieuwe televisieseizoen voor te stellen. Dat bracht ons onder andere de aankondiging van Celebrity Klopjacht, een nieuwe versie van Komen Eten en Jani en James doen-het-zelf. Deze week is het aan VTM. Die komen uiteraard terug met klassiekers zoals Blind Getrouwd, De Verraders en The Masked Singer.

Barbara Sarafian

Daarnaast zijn er ook heel wat nieuwe programma’s. Een daarvan draait rond Barbara Sarafian. “Het grote publiek kent mij als actrice, maar dit academiejaar ga ik vooral door het leven als kotmadam”, zegt ze daar zelf over. “Waarom? Mijn zoon is stilaan het huis uit en ik mis dat.”

Concreet zal Barbara Sarafian in Kotmadam Sarafian tien maanden lang zeven studenten op kot hebben bij haar thuis. Een heel academiejaar zal ze zich dus in Gent over zeven nieuwe huisgenoten ontfermen. Het belooft een combinatie te worden van heel veel leuke ervaringen, met ongetwijfeld ook een hele hoop frustraties. Krijgt ze goede studenten op bezoek, of wordt er vooral gefeest? Zullen ze Barbara Sarafian aanvaarden als een van hen, of moet ze toch vooral de strenge kotmadam spelen? Een ding is zeker: er staat haar een rollercoaster van liefdesverdriet, examenstress en groeipijnen te wachten.

Bekijk hier de trailer van Kotmadam Sarafian:

Kotmadam Sarafian verschijnt dit najaar op VTM. Een exacte startdatum is er nog niet.

Meer
Lees meer...