Nieuwe deelnemer maakt haar intrede in ‘The Masked Singer’

Het nieuwe VTM-programma The Masked Singer miste zijn start niet. Heel wat mensen keken naar de mysterieuze zangers en zangeressen en sindsdien is er overal speculatie over wie verscholen zit achter de maskers. Die vraagtekens zullen enkel maar groter worden, want vrijdag doet een geheel nieuwe deelnemer haar intrede: de Zeemeermin.

Het concept van The Masked Singer, ooit ontstaan in Zuid-Korea, had in het verleden al zijn succes bewezen en ook in ons land is het programma een succes. Meer dan 1,3 miljoen mensen keken naar de eerste aflevering op VTM. Daar zagen ze politicus Bart Tommelein – alias het Monster – als eerste afvallen.

Daardoor leken we met zeven kandidaten de tweede aflevering in te gaan, maar niets is minder waar. Vrijdag 25 september vervoegt de Zeemeermin namelijk dat zevental. Aandachtige kijkers hadden al opgemerkt dat het scherm tijdens de eerste aflevering regelmatig ‘onder water’ liep. Nu is ook duidelijk waarom dat zo was.

Zeemeermin

“Ik verschuil me al jaren diep in de zee, maar voor The Masked Singer kom ik met plezier boven water. Ik ga mijn beste vin voorzetten”, laat de Zeemeermin alvast weten. Zij neemt het vrijdag meteen op tegen de Duiker. Slaagt ze erin dat duel te winnen en haar identiteit verborgen te houden?

Daarnaast laten uiteraard ook Aap, Duiveltje, Koningin, Libelle, Otter en Wolf (die voor verwarring zorgt) opnieuw van zich horen. Jens Dendoncker, Julie Van den Steen, Karen Damen en de mystery speurder merken meteen dat er met die laatste iets aan de hand is.

Maak hier kennis met de Zeemeermin

Deze nummers brengen de deelnemers vrijdag 25 september om 20.40 uur in The Masked Singer

  • Aap: Baby One More Time van Baby Britney Spears
  • Duiker: Treat You Better van Shawn Mendes
  • Duiveltje: I’ll Be There For You van The Rembrandts
  • Koningin: Don’t Stop Now van Dua Lipa
  • Libelle: Instagram van Dimitri Vegas & Like Mike
  • Otter: When Doves Cry van Prince
  • Wolf: Use Somebody van Kings Of Leon
  • Zeemeermin: A Million Dreams van P!nk
Meer
Lees meer...