Nieuwe Samsung Galaxy Z Fold6, Z Flip6, Watch Ultra, Watch7 en Buds3-serie nu verkrijgbaar

Samsung lanceert vandaag officieel een reeks nieuwe producten, waaronder de foldables Galaxy Z Fold6 en Z Flip6, en de wearables Galaxy Watch Ultra, Watch7 en Buds3.

Samsung Galaxy Z Fold6 en Z Flip6

Samsung heeft zijn nieuwste foldables, de Galaxy Z Fold6 en Z Flip6, onthuld. Beide toestellen zijn uitgerust met de nieuwste versie van Galaxy AI, een zelf ontwikkeld systeem dat een upgrade heeft gekregen met nog meer functies. Deze versie is speciaal ontwikkeld om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van foldable smartphones.

Met innovatieve functies zoals Note Assist, Circle to Search, Sketch to Image, Interpreter, Live Translate, Suggested Replies en Widgets, wil Samsung gebruikers helpen het maximale uit hun smartphone te halen.

De Galaxy Z Fold6 is beschikbaar in de kleuren Silver Shadow, Pink en Navy, en kost 1.999 euro. De Galaxy Z Flip6 is beschikbaar in Silver Shadow, Yellow, Blue en Mint, en heeft een startprijs van 1.199 euro.

Samsung Galaxy Watch Ultra en Watch7

Naast de nieuwe smartphones brengt Samsung ook twee nieuwe smartwatches op de markt: de Galaxy Watch Ultra en de Galaxy Watch7. Beide modellen richten zich op gezondheid en welzijn, met behulp van geavanceerde AI-features. Deze functies helpen gebruikers bij het monitoren van gewicht, beweging, slaapritme, hartslag en meer. De Watch Ultra onderscheidt zich door een extra stevige behuizing.

De Galaxy Watch Ultra is verkrijgbaar voor 699 euro, terwijl de Galaxy Watch7 beschikbaar is vanaf 319 euro.

Samsung Galaxy Buds3 en Buds3 Pro

Tot slot introduceert Samsung de draadloze oortjes Galaxy Buds3 en Buds3 Pro, die respectievelijk 179 en 249 euro kosten. Deze oortjes zijn compatibel met verschillende Galaxy AI-functies en bieden een verbeterde luisterervaring.

Voorlopig geen Samsung Galaxy Ring in Europa

Tijdens de recente Galaxy Unpacked in Parijs werd ook de Samsung Galaxy Ring voorgesteld. Deze zal voorlopig niet in Europa beschikbaar zijn, mogelijk komt deze later dit jaar alsnog op de markt.

Meer
Lees meer...