Nieuwe ‘Toy Story 4’-trailer toont Buzz Lightyear in de problemen

Nieuwe ‘Toy Story 4’-trailer toont Buzz Lightyear in de problemen

‘Toy Story 4’ had wel al enkele teasers gekregen, maar nu heeft Pixar ook eindelijk een echte trailer gereleased. In één van die eerste teasers zagen we al twee nieuwe personages, en die lijken niet meteen de beste vrienden te zijn van Buzz Lightyear. Want in de nieuwe trailer zien we Buzz als prijs in een kermiskraam hangen en Duck en Bunny zien het niet graag gebeuren dat er een ander speeltje hun plaats als beste prijs komt innemen.

Naast de bekende personages Woody en Buzz Lightyear zullen we in de nieuwe Toy Story, naast een terugkerende Bo Peep, ook een hoop nieuwe personages te zien krijgen. Met Forky in de eerste teaser en Duck en Bunny in de tweede kregen we al meteen drie nieuwe personages op ons bord. En die laatste twee zien we ook terug in de nieuwe trailer die Pixar loste na de Superbowl.

Bekijk hieronder de eerste volwaardige trailer van Toy Story 4:

In een beschrijving van de film lossen ze meteen ook al wat meer informatie over het verhaal. “Woody is altijd heel zelfzeker geweest over zijn plaats in de wereld en dat zijn eerste prioriteit is om te zorgen voor zijn kind, of dat nu Andy is of Bonnie. Maar wanneer Bonnie een nieuw, terughoudend speeltje Forky toevoegt aan haar collectie, toont een roadtripavontuur met oude en nieuwe vrienden Woody hoe groot de wereld kan zijn voor speelgoed.”

Die roadtrip lijkt hen dus op de kermis te brengen, waar Buzz in de nieuwe trailer zich in de problemen heeft gewerkt. Hij hangt er als een van de beste prijzen in een van de kraampjes, en daar zijn Duck en Bunny duidelijk niet mee opgezet.

Existentiële crisis

Entertainmentwebsite SuperBroMovies meende eerder al het verhaal van de film te weten, en dat wordt door de nieuwe trailer en de bijhorende beschrijving nu voor een groot deel bevestigd. Alles lijkt perfect te zijn in het leven van Woody, Buzz en co bij hun nieuwe baasje Bonnie, maar “er ontstaat een probleem wanneer er een nieuw speeltje aan de verzameling wordt toegevoegd dat hun gelukkige bestaan verandert in chaos”, zo schreven ze.

“Forky bestaat uit een vork met pijpenragers als armen en googly eyes als ogen en is dus hoegenaamd geen normaal speelgoed. Hij ziet zichzelf ook niet zo. Tijdens hun emotionele reis zullen ze ondervinden wat het echt betekent om een speeltje te zijn. Het is eigenlijk gewoonweg een existentiële crisis door de ogen van speelgoed.”

21 juni 2019

Het lijkt dus een emotioneel zware film te gaan worden voor Woody en co. Stemacteur Tim Allen, die al drie films de stem van Buzz Lightyear vertolkt, liet dan ook al weten dat Toy Story 4 een enorm emotioneel einde zal krijgen.

Hij gaf zelfs aan dat “een aantal scènes aan het einde van de film moeilijk waren om door te geraken”. “Het is zo emotioneel, het is zo grappig, het idee waarmee ze kwamen, is zo groot”, bewierookte hij het verhaal nog wat meer. Of hij gelijk heeft, zullen we pas deze zomer weten. Toy Story 4 komt uit op 21 juni 2019!

Wie niet tot deze zomer wil wachten, kan natuurlijk nog eens de eerste drie films bekijken!

Gesponsorde artikelen