Nog een nieuwe ‘Sonic’-game onderweg na release van ‘Team Sonic Racing’

Nog een nieuwe ‘Sonic’-game onderweg na release van ‘Team Sonic Racing’

Er is een nieuwe ‘Sonic’-game aangekondigd. Volgens insiders zou het om een platformspel gaan. Daarnaast is er een racespel onderweg dat eerder al aangekondigd werd. De releasedatum van ‘Team Sonic Racing’: 21 mei.

Er is een nieuwe Sonic-game onderweg. Dat heeft gameproducent Takashi Iizuka van Team Sonic afgelopen weekend bevestigd in een panelgesprek op SXSW. De ontwikkelingen zijn echter nog niet vergevorderd en de game komt waarschijnlijk nog niet uit in 2019. “Bedankt voor je geduld tot we wat hebben te tonen”, klinkt het. Wellicht gaat het om een platformspel.

(De nieuwe beelden van live-action Sonic-film deden iedereen huiveren.)

Team Sonic Racing

Er werd ook een nieuwe trailer getoond van Team Sonic Racing.

Bij het spel zullen customization-opties centraal staan. De gamers zullen zowat alles kunnen aanpassen aan hun voertuig. Het spel doet een beetje denken aan Mario Kart.

Het concept van Sonic Team Racing is al bekend: gamers racen in vier teams van drie spelers. Je scoort niet enkel punten door als eerste over de finish te komen, maar ook door andere acties die het team helpen te ondernemen. Volgens experten worden er elementen uit hero-shooters gebruikt. Spelers kunnen in hun team zelfs opgepakte items uitwisselen.

Team Sonic Racing komt uit op 21 mei voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De release van de game werd eerder al uitgesteld.

Bekijk hier de customization-opties voor Team Sonic Racing:

Een andere trailer van het spel:

Dit zijn de 10 beste games van 2018.

Gesponsorde artikelen