Left Right
scrollTop top

Nostalgie! Er komt een live-action film van ‘Kim Possible’


Nostalgie! Er komt een live-action film van ‘Kim Possible’

Disney Channel heeft bevestigd dat er een live-action film komt van de animatiereeks ‘Kim Possible’. De reeks uit begin jaren 2000 draaide rond Kim, een tiener die misdaad bestreed en de boosaardige wetenschapper Dr. Drakken en Shego dwarsboomde, haar sidekick Ron Stoppable en zijn naaktrat Rufus. Fans speculeren nu dat Kim gespeeld zal worden door actrice Bella Thorne, bekend van de reeks ‘Shake It Up!’, en haar beste vriendin Monique door Zendaya.

Disney Channel heeft gisteren op Twitter aangekondigd dat er een echte-mensen-film komt van Kim Possible. “Call me, beep me, if you want a #KimPossible DCOM!”, klonk het op Twitter. “De casting voor de live-action film van Kim Possible is begonnen. Wie zou jij graag Kim zien spelen?”

En blijkbaar zijn er een aantal voor de hand liggende verdachten. Zo menen heel wat twitteraars dat de roodharige actrice Bella Thorne Kim zal vertolken en Zendaya haar beste vriendin Monique. Andere suggesties waren Sofia Boutella (The Mummy), Madelaine Petsch (Riverdale) en Sophie Turner (Game of Thrones).

En op zich zijn die suggesties van fans wél relevant. Zo heeft Netflix ook naar de sociale media geluisterd voor een film met Rihanna en Lupita Nyong’o.

Eén fan suggereerde zelfs dat rapper Pitbull de naaktrat Rufus zou moeten spelen:

Theme song

Op sociale media springen heel wat gebruikers een gat in de lucht, maar sommigen klagen ook dat Kim Possible niet zou werken als remake.

Ook is het nog niet geweten wanneer de film zal uitkomen. Wij zijn alvast benieuwd of de originele, meezingbare Kim Possible theme song gebruikt zal worden in de film.

De aankondiging van Disney:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…