Oasis verlengt registratieperiode voor reünietour door enorme succes

Wie zich nog niet geregistreerd heeft om zaterdag tickets te proberen kopen voor de reünietour van Oasis in de zomer van 2025 heeft daarvoor nog enkele uren. De Britse band heeft de registratieperiode namelijk verlengd door het enorme succes ervan.

Dertig jaar na het enorme succes van het album ‘Definitely Maybe’ en vijftien jaar na de dramatische split van Oasis hebben de broers Liam en Noel Gallagher een reünie aangekondigd. In de zomer van 2025 gaat Oasis opnieuw touren. De stadiontour ‘Oasis live ’25’ brengt hen naar vijf locaties, goed voor zeventien optredens.

Vijf locaties, zeventien concerten

De concerttour ‘Oasis live ’25’ start op 4 en 5 juli 2025 begint de tour in het Principality Stadium in Cardiff in Wales. Daarna volgen vijf concerten op 11, 12, 16, 19 en 20 juli in Heaton Park in Manchester, de thuisstad van de broers Gallagher.

Op 25, 26 en 30 juli en 2 en 3 augustus staat Oasis in Wembley Stadium in Londen. Daarna trekken ze naar Schotland voor twee concerten op 8, 9 en 12 augustus in Scottish Gas Murrayfield Stadium in Edinburgh. De tour wordt afgelopen op 16 en 17 augustus in Croke Park in Dublin, Ierland.

Tickets

De ticketverkoop voor die tour gaat van start op zaterdag 31 augustus om 10 uur Belgische tijd. Wie interesse heeft om tickets te kopen, moet zich wel op voorhand registreren. Aanvankelijk zou die registratie al snel gesloten worden. Er bleek echter nog meer interesse te zijn dan gedacht, waardoor de bevestiging niet bij iedereen op tijd aankwam. Daarom is de registratieperiode verlengd tot vrijdag 30 augustus om 11 uur Belgische tijd.

Na het registreren, krijg je een bevestiging. Vervolgens krijg je – als je uitgekozen bent – ten laatste zaterdagmorgen alle volledige informatie die je nodig hebt om een tickets te kunnen kopen. en succesvolle registratie is geen garantie voor een ticket. Zaterdag geldt nog steeds het “first come, first served“-principe.

Meer
Lees meer...