Left Right
scrollTop top

OMG! Rosanna uit Temptation Island belandde in ziekenhuis na stomende nacht met Alex


OMG! Rosanna uit Temptation Island belandde in ziekenhuis na stomende nacht met Alex

Het is zover, vanavond moeten de koppels van Temptation Island elkaar weer onder ogen komen. Iedereen is het erover eens dat we het zwaarste seizoen ooit achter de kiezen hebben, maar eigenlijk ging het er nog veel heftiger aan toe. Want Rosanna moest na haar vrijpartij met verleider Alex afgevoerd worden naar het ziekenhuis. Auwtch! Het gerucht deed al langer de ronde maar nu doet ook verleidster Saartje haar zegje.

Je had geen glazen bol nodig om te voorspellen dat sommige deelnemers van Temptation Island aan de verleiding zouden bezwijken. Zo was het al snel duidelijk dat Rosanna in de fout zou gaan met de gespierde verleider Alex.

Net als haar vriendje Niels, is Alex een boom van een vent. En daar kickt Rosanna nu eenmaal op. Hij wordt door de rest van de verleiders “King Kong” genoemd.

Naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis

En dat hij die bijnaam waardig is, dat heeft Rosanna aan den lijve moeten ondervinden. Het schijnt dat de opnamecrew zelfs tussenbeide moest komen tijdens haar wilde nacht met de Temptation-hulk. De Nederlandse blondine werd afgevoerd naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

“Ze kon maar met moeite stappen”

“Ze had naar het schijnt enorm veel pijn,” liet verleidster Saartje aan TV Familie weten. “Ik heb vernomen dat ze hevig bloedde en dat ze de volgende dag nog maar met moeite kon stappen. Rosanna vertrouwde me achteraf trouwens zelf toe dat het er ruig aan toe was gegaan tijdens haar intieme moment met Alex. Dus ja, daar kan je je wel iets bij voorstellen.”

Ook een anonieme bron bevestigt dit verhaal aan TV Familie: “Alex blijkt dus echt wel méér dan rijkelijk bedeeld te zijn in de lagere regionen. En de volgende ochtend was het leed nog niet geleden. Ja, ze heeft afgezien.” Vijf en de producers van Temptation Island wensen verder geen commentaar te geven op dit incident.

VIJF

Dreamdate en gekibbel

Toch koos Rosanna er tijdens de vorige aflevering voor om op dreamdate te gaan met Alex. Maar een tweede nacht als levende barbecuebrochette, dat zag ze niet zitten. Daarom koos de wijze Rosanna ervoor om op de zetel te slapen, ver weg van haar bronstige ‘spietser’.

Vorige week hebben de twee nog een heldhaftige veldslag gestreden op social media. Rosanna zei dat Alex “zooooo ongelooflijk slecht is in bed” en ze noemde hem “Mr. Arrogant”.

Dat pikte de Temptation-Hercules niet dus postte hij op Instagram een hele reeks chatberichten van Rosanna waarin zij zegt dat ze “er helemaal doorheen” zit en dat ze hem mist. Dat belooft voor de reünie van vanavond. Om half 10 op Vijf!

Instagram @Alex Mass

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443