Left Right
scrollTop top

‘Once Upon A Time’ en ‘The Greatest Showman’ komen naar Disney+


The Greatest Showman Once Upon A Time
© The Greatest Showman, Once Upon A Time

Goed nieuws voor mensen met een abonnement op Disney+. Want later deze maand zal je op de streamingdienst twee nieuwe toptitels kunnen vinden. Het gaat om de musical The Greatest Showman en de sprookjesreeks Once Upon A Time.

Disney+ komt deze maand nog met twee nieuwe titels. Het gaat om de musical The Greatest Showman met Hugh Jackman, Zac Efron en Zendaya en de reeks Once Upon A Time met onder andere Jennifer Morrisson, Lana Parrilla en Ginnifer Goodwin.

The Greatest Showman

The Greatest Showman verscheen in 2017 en werd geregisseerd door Michael Gracey. Het gaat om een musicalfilm die zich afspeelt in een circus in de 19de eeuw.

De film werd genomineerd voor maar liefst drie Golden Globe Awards. Die voor Beste musical of komedie, Beste acteur in een musical of komedie (Hugh Jackman) en Beste originele nummer (This Is Me). Die laatste werd ook verzilverd. Hetzelfde nummer werd ook genomineerd voor de Oscar voor Best Original Song, maar die kon het niet verzilveren.]

The Greatest Showman is vanaf vrijdag 20 november te vinden in de catalogus van Disney+.

Once Upon A Time

Once Upon A Time is een reeks die volledig in het teken staat van sprookjes. De reeks speelt zich af in een parallel universum waarin sprookjesfiguren tot leven komen. Emma Swan (Jennifer Morrisson) komt in die wereld terecht nadat ze oog in oog komt te staan met Henry Mills (Jared S. Gilmore) die beweert haar zoon te zijn die ze afstond voor adoptie.

Ze komen zo terecht in Storybrooke een dorpje in het parallel universum waar heel wat sprookjesfiguren, schijnbaar in vrede, met elkaar samenleven. Doorheen de reeks komen we zowat alle sprookjesfiguren van Disney tegen. De reeks kon dus niet ontbreken op de streamingdienst van The Mouse House.

De zeven seizoenen van Once Upon A Time zijn vanaf 27 november te vinden op Disney+.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  58.640.945
 • Aantal
  doden
  1.387.976
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  558.779
 • Aantal
  doden
  15.618