OnePlus lanceert Nord Buds 3 Pro: betaalbare earbuds met active noise cancellation

Tijdens het Summer Launch Event in Milaan heeft OnePlus de nieuwe OnePlus Nord Buds 3 Pro onthuld. Deze betaalbare draadloze oortjes bieden tal van premium functies, waaronder geavanceerde active noise cancellation.

OnePlus heeft met de Nord Buds 3 Pro de derde generatie van zijn draadloze oortjes geïntroduceerd. Deze earbuds vallen in het middensegment en zijn uitgerust met een breed frequentiebereik en noise cancellation van hoge kwaliteit.

“Earbuds zijn een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven geworden. Maar het zijn hun ruisonderdrukkende mogelijkheden en audiokwaliteit die ze echt onderscheiden. De nieuwste OnePlus Nord Buds 3 Pro is ontworpen voor jonge, technisch onderlegde gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbaar flagship met solide ruisonderdrukking en rijke bas als aanvulling op hun actieve levensstijl.”
Kinder Liu, President en COO van OnePlus

Hybrid Active Noise Cancellation

De Nord Buds 3 Pro kunnen geluiden tot 49 dB onderdrukken. Dit maakt ze geschikt voor zowel lage als hoge frequenties, tot 4.000 Hz.

De functie Smart Noise Cancellation zorgt ervoor dat de oortjes automatisch detecteren welke geluiden onderdrukt moeten worden, wat zorgt voor een optimale luisterervaring.

Met de Transparency Mode kunnen gebruikers omgevingsgeluiden blijven horen zonder de muziek te hoeven pauzeren. Dit is handig voor situaties waarin je je bewust moet zijn van je omgeving.

De Nord Buds 3 Pro bieden dankzij Master EQ drie EQ-modi – Balanced, Serenade en Bass – waarmee gebruikers hun luisterervaring kunnen aanpassen aan hun persoonlijke voorkeuren.

Batterijduur en snel opladen

De oortjes hebben een indrukwekkende batterijduur: tot 44 uur zonder active noise cancellation (ANC) en 20 uur met ANC. Bovendien bieden tien minuten opladen genoeg vermogen voor 11 uur gebruik, ideaal voor snelle opfrisbeurten.

Beschikbaarheid en prijs

De OnePlus Nord Buds 3 Pro zijn vanaf vandaag, dinsdag 16 juli, verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten. De oortjes zijn beschikbaar in twee kleuren: Starry Black en Soft Jade, en hebben een adviesprijs van 79 euro. Snelle beslissers krijgen bovendien nog eens 10 euro korting.

Meer
Lees meer...