OnePlus kondigt groot Summer Launch Event aan op 16 juli: Dit mogen we verwachten

Het bekende technologiemerk OnePlus organiseert op 16 juli een grootschalig Summer Launch Event in Milaan. Tijdens dit evenement, dat live te volgen is via YouTube, zullen diverse nieuwe producten gepresenteerd worden. We kunnen onder andere een smartphone, een tablet en meerdere wearables verwachten.

OnePlus is al jaren een toonaangevende speler op de technologiemarkt. Naast hun befaamde smartphones, heeft het merk zijn portfolio uitgebreid met diverse andere producten. Recent maakte OnePlus nog indruk met de introductie van de OnePlus Watch 2. Deze zomer voegen ze vier nieuwe producten toe aan hun assortiment, die op 16 juli om 15 uur Belgische tijd onthuld worden tijdens het Summer Launch Event.

De nieuwe producten

OnePlus Nord 4

De OnePlus Nord 4 wordt de eerste volledig metalen smartphonemet 5G-ondersteuning. Deze innovatie is al te pre-orderen, waarbij geïnteresseerden een exclusieve Persia Crossbody Bag krijgen zolang de voorraad strekt. Daarnaast maken zij kans op een TUMI 19 Degree Aluminium International Carry-on, dankzij een unieke samenwerking tussen OnePlus en TUMI.

OnePlus Pad 2

Met de OnePlus Pad 2 richt het bedrijf zich op gebruikers die productiviteit hoog in het vaandel hebben staan. Deze nieuwe tablet belooft geavanceerde functionaliteiten die het werken en creëren eenvoudiger maken.

OnePlus Nord Buds 3 Pro

Ook de audio-ervaring wordt verbeterd met de introductie van de OnePlus Nord Buds 3 Pro. Deze nieuwe draadloze oortjes bieden een hoogwaardige geluidskwaliteit voor muziekliefhebbers en professionals.

OnePlus Watch 2R

De OnePlus Watch 2R is een lichte en veelzijdige smartwatch die draait op Wear OS. Dit apparaat is ontworpen om een naadloze gebruikerservaring te bieden, met een focus op functionaliteit en comfort.

Volg hier het OnePlus Summer Launch Event live:

Meer
Lees meer...