Ontzetting bij veel ‘Gert Late Night’-kijkers. Gehypnotiseerde vrouw blijkt (toevallig?) actrice voor reclamespots

Ontzetting bij veel ‘Gert Late Night’-kijkers. Gehypnotiseerde vrouw blijkt (toevallig?) actrice voor reclamespots

Gert Late Night opende gisterenavond verrassend: een vrouw – lukraak uit het publiek gekozen – zat onder hypnose aan de bar. Ulrike, want zo heet ze, kon bij het wakker knippen niet meer van haar stoel. De toon was gezet voor de hele avond waarbij de de hypnotiseur de vrouw tussendoor vanalles onder hypnose deed doen. Véronique De Kock kon hij niet overtuigen, en veel andere kijkers trouwens ook niet. Zeker zij niet die de vrouw herkenden… als een reclame-actrice.

Gert Late Night ging gisteren vlotjes over de tong. Bij de mensen thuis en op twitter. Want hypnose op tv? Dat werkt altijd. Believers versus non-believers proberen elkaar steevast te overtuigen van het tegendeel. Herkenbaar niet? Een aantal kijkers merkten al snel op dat deze vrouw niet toevallig “iemand uit het publiek” kon zijn. Oké, ze was een persoonlijke vriendin van weekgast Dirk Draulans. Maar James Cooke was er als de kippen bij om te benadrukken dat Dirks vriendin lukraak uit het publiek was gekozen. Wat volgde was een aantal acts waarbij de hypnotiseur de vrouw vanalles liet doen: van vastgenageld zitten op haar kruk tot het getal vier vergeten. Wat hilarische taferelen opleverde, want ja: tellen van 1 tot 10 op de vingers zonder het getal 4 te kennen…

Véronique De Kock geloofde er alvast niets van. En op twitter waren ook heel wat kijkers wantrouwig. Zeker toen één van hen ontdekte dat de toevallig gekozen assistente een reclame-actrice is die al in menig tv-spot heeft meegespeeld. “Hoe toevallig kan dat dan nog zijn”, klonk het in vele huiskamers. Het fijne zullen we er wellicht nooit van weten. Eén ding wel: James had misschien beter iemand anders toevallig uit het publiek gekozen. De non-believers heeft hij alvast niet kunnen overtuigen van de magie van hypnose, maar misschien wel van het feit dat deze actrice goed kan… acteren?

Hier kan je ze aan het werk zien in een spotje

En ze was niet aan haar reclameproefstuk toe…

Gesponsorde artikelen