Left Right
scrollTop top

Opnames Streamz Original ‘Déjà-Vu’ net afgerond voor nieuwe corona-maatregelen


In de nieuwe Streamz Original Déjà-Vu speelt Natali Broods een gebroken moeder die op zoek gaat naar antwoorden rond het overlijden van haar dochter. De laatste opnamedag was meteen ook de laatste dag voor de nieuwe corona-maatregelen.

De opnames zijn gestart in juli, de reeks werd dus volledig opgenomen onder de coronarichtlijnen van de productiesector. Déjà-Vu is tijdig afgewerkt zodat Streamz-kijkers volgend voorjaar de dramaserie te zien kunnen krijgen. Ze zal eerst op Streamz te zien zijn, daarna op VIER.

Bekende gezichten

Naast hoofdrolspeelsters Natali Broods zijn ook onder andere Koen De Graeve, Xenia Borremans en Willem Deschryver in de reeks te zien. Ook in de bijrollen zien we enkele bekende gezichten, zoals Boris Van Severen, Janne Desmet, Clara Cleymans en Barbara Sarafian.

Sluipschutter

Producent Mariano Vanhoof over de woelige opnameperiode: “Het was een privilege dat we überhaupt in deze onzekere tijden konden opnemen. Corona is een sluipschutter die elk moment kan toeslaan. Elke dag is het letterlijk overleven en hopen dat je niet getroffen wordt. Maar cast en crew hebben drie maanden alles op alles gezet en we hebben de eindmeet veilig gehaald. We hebben gelukkig onze set coronavrij kunnen houden, nu de rest van de wereld nog.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  61.636.609
 • Aantal
  doden
  1.442.572
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  570.829
 • Aantal
  doden
  16.339