Pairi Daiza stelt deze 5 namen voor voor de pandababy en jij mag stemmen

De babypanda in dierenpark Pairi Daiza heeft haar eerste stapjes gezet en dus is het tijd voor een volgende mijlpaal: een naam. Tot nu toe gaat het beestje als Baby P door het leven, maar daar moet gauw verandering in komen. En wij mogen mee beslissen! Pairi Daiza stelt deze vijf namen voor en iedereen mag stemmen op zijn favoriet. De drie namen met de meeste stemmen zullen worden voorgelegd aan het ‘pandateam’, die dan de definitieve naam kiest.

“Hoi! Sinds mijn geboorte noemt iedereen me Baby P maar nu doe ik mijn oogjes open, draai ik rond op de grond, weeg ik bijna vijf kilo en lijk ik al op een echte panda … dat wil toch zeggen dat ik een grote jongen aan het worden ben? Hier zijn ze alvast beginnen zoeken naar een mooie naam voor mij. Ze hebben er vijf gevonden en ik vind ze allemaal mooi en daarom hebben we echt wel jullie hulp nodig!”, klinkt het op de Facebook-pagina van dierenpark Pairi Daiza.

De oproep is dan ook: “Jullie hebben mij al zien groeien … welke naam vinden jullie het best bij mij passen? Zeg me welke van de vijf jullie voorkeur krijgt!”

Dus: Welke naam vind jij dat de babypanda moet hebben? Deze vijf Chinese namen, die allemaal een speciale betekenis hebben, legt Pairi Daiza voor:

  • Tian Bao (= Schat van de Hemel)
  • Xing Hao (= Goede Ster)
  • Ou Xing (= Ster van Europa)
  • Hua Li (= China en België)
  • An Tuan (= Verenigde Vrede)

En als je wil weten hoe je deze naam correct uitspreekt? Volg dan een spoedcursus via deze video

Pairi Daiza
Meer
Lees meer...