Passagier gearresteerd omdat hij vier keer masturbeerde tijdens één vlucht

Een Amerikaanse man is op de luchthaven in Phoenix door lokale politieagenten opgepakt voor zijn onzedelijk gedrag op het vliegtuig. De man zou tijdens de drie uur durende vlucht vanuit Seattle namelijk maar liefst vier keer zijn geslachtsdeel hebben bovengehaald om openlijk te masturberen.

Het incident aan boord van de Southwest Airlines-vlucht 3814 van Seattle naar Phoenix vond plaats op 2 april 2022. In een officiële aanklacht die ingekeken kon worden door The Daily Beast wordt precies beschreven wat er gebeurde.

“McGarity zat op stoel 11F en de vrouwelijke getuige zat op stoel 11E. Kort na het opstijgen, en terwijl het vliegtuig in de lucht was, liet McGarity zijn penis zien door zijn broek en boxershort naar beneden te trekken en begon hij te masturberen”, valt daar te lezen.

“Best wel kinky”

Om bewijzen van zijn onzedelijk gedrag te hebben, maakte de vrouw die naast hem zat foto’s van haar medepassagier terwijl hij bezig was. Na maar liefst een uur te hebben gemasturbeerd, viel de man in slaap. De vrouw zou toen aan iemand van de crew de feiten hebben uitgelegd en een nieuwe zitplaats hebben gekregen. Van daar kon ze volgens de aanklacht echter zien dat McGarity later tijdens de vlucht nog drie keer masturbeerde, “zowel met zijn linker- als rechterhand”.

In de aanklacht ontkent McGarity de feiten niet. Hij voegt er wel aan toe dat hij aan de vrouw naast hem zou hebben gevraagd of ze zijn gedrag storend vond. De man beweert dat ze daarop reageerde door te zeggen dat het haar niet uitmaakte, iets wat hij “best wel kinky” vond.

Levenslang verbannen en aangeklaagd

Een woordvoerder van Southwest Airlines laat aan The Daily Beast weten dat McGarity levenslang verbannen is op vluchten van de luchtvaartmaatschappij. Daarnaast is de man ook nog gerechtelijk aangeklaagd voor onzedelijke, onfatsoenlijke of obscene handelingen.

Meer
Lees meer...