Pijnlijk verhaal van ex-playmate Kendra: “Ik moest mezelf drogeren voor ik met Hefner naar bed kon”

De voormalige playmate Kendra Wilkinson heeft de minder fraaie kant van haar verblijf in de Playboy Mansion onthuld. Een vrijpartij met de grote baas, Hugh Hefner, was uiteraard moeilijk te vermijden, maar ze heeft er zeker niet van genoten. Meer zelfs, ze had bedwelmende middelen nodig om met hem de lakens te delen.

Wilkinson was vanaf 2003 één van de meisjes die in het ‘paradijs’ van Hefner mochten verblijven. In interviews vertelde ze deze week wat meer over hoe het er echt aan toe ging. Haar meest opmerkelijke quote zet meteen de toon: “Ik wist niet dat er seks bij kwam kijken.” Hoewel we nooit exact zullen weten wat er zich in de Playboy Mansion afspeelt, behalve de extravagante feestjes natuurlijk, gaan we er toch van uit dat een potje vrijen met de baas een aanrader is. “Ik wist nog niets over Playboy, ik was net afgestudeerd.”

Ze was amper 18 jaar toen ze in het bed van Hefner belandde, en hij was dan al 78. “Ik wou alleen maar feesten en me amuseren”, zegt de inmiddels 29-jarige moeder van twee kinderen. “Hef vroeg me of ik één van zijn vriendinnetjes wou zijn en in zijn huis wou leven.” Haar antwoord:  “‘Hell yeah, I’m there!’ I was living in this small-a** apartment… with this ugly-a** bitch. I was praying for anything to get me out of there.”

Sex, drugs & alcohol

Maar de seks maakte het leven in het Playboy-huis ook hard. Kendra wist te voorspellen op welke avonden Hefner avances zou maken en ze bereidde zich voor door zichzelf in een roes te brengen met alcohol of wiet. “Ik wilde de seks niet bewust meemaken”, vertelt ze. “Maar de volgende dag voelde ik me verschrikkelijk.” Dat Hefner tegelijk met andere meisjes een relatie had, daar had ze geen problemen mee. Bovendien mocht ze nog altijd zelf kiezen of ze met hem in bed zou duiken, maar Hefner zorgde volgens Wilkinson goed voor de meisjes met wie hij een relatie had.

De romance duurde uiteindelijk tot 2008, toen Kendra verliefd werd op Hank Baskett. Ook Hefner had op zijn gezegende leeftijd geen moeite om nieuw vrouwelijk schoon te vinden en trouwde in 2012 met Crystal Harris. Benieuwd of zij ook zo te klagen heeft over seksuele prestaties van de inmiddels hoogbejaarde Hefner.

EPA
(Bronnen: news.com.au, Yahoo!, De Telegraaf)
Meer
Lees meer...