Podcast ‘Achter De Schermen’ is terug met nieuw seizoen

Het schooljaar is weer begonnen en dat betekent dat ook de tv-zenders aan hun najaarsprogrammatie zijn begonnen. Naast heel wat nieuwe programma’s op televisie zijn er de laatste weken ook heel wat nieuwe podcasts verschenen. Ook de populaire Play Media-podcast Achter De Schermen is vanaf deze week terug.

Met onder andere Celebrity Klopjacht, Axel in Amerika, Jani & James doen-het-zelf en nog veel meer, heeft Play Media al een druk najaar. Maar naast tv-programma’s focust de mediagroep zich ook op podcasts. Vorige week kwamen Annelien en Stephanie Coorevits zo al met de podcast De Zussen Coorevits en binnenkort nemen ook Viktor en Gert Verhulst plaats achter de microfoon voor Vik & Gert.

Achter De Schermen

Maar naast die nieuwe podcasts is er ook plaats voor een nieuw seizoen van Achter De Schermen van de mannen van Supercontent. Elke week fileren Pieterjan Marchand en Jeff Bronder de mediawereld met de hulp van een A-lister en een media insider. Vaak gaat het daarin over nieuwe projecten en leuke anekdotes, maar is er ook plek voor een kleine recap van de afgelopen week in de wereld van de showbizz.

Sinds vorig seizoen worden de normale afleveringen ook af en toe afgewisseld met nostalgiespecials, waarin enkele gasten over een specifiek onderwerp komen babbelen. Zo passeerden onder andere Kulderzipken en Flikken al de revue. Wie we de komende weken in de podcast mogen verwachten, is nog een groot vraagteken. Het seizoen is vandaag alvast afgetrapt met Joris Hessels en Jens Dendoncker.

Beluister de podcast hier:

Meer
Lees meer...