Pommeline van ‘Temptation Island’ laat vandaag opnieuw haar billen vergroten en hier kan je live volgen!

Pommeline van ‘Temptation Island’ laat vandaag opnieuw haar billen vergroten en hier kan je live volgen!

Pommeline van ‘Temptation Island’ gaat vandaag opnieuw onder het mes. En nee, ze gaat niet voor een nieuwe ingreep, ze gaat haar billen, die ze enkele maanden geleden al een keertje liet vergroten, nog groter laten maken. Deze keer niet met haar eigen vet, maar met siliconen. 

Temptation Island-sterren en plastische chirurgie, het is een match made in heaven. Nadat Pommeline haar borsten liet vergroten, met de welbekende “400 cc aan humor”, liet ze ook haar lippen opspuiten en haar billen vergroten. Maar met die laatste ingreep is Pommeline niet helemaal tevreden, dus gaat ze vandaag opnieuw onder het mes.

Nog een maatje groter

In oktober vorig jaar liet Pommeline al een keertje haar billen vergroten. Toen gebeurde de ingreep met behulp van haar eigen vet. Ook toen was de volledige operatie mee te volgen via het Instagramprofiel van plastisch consulente Diana Gabriels. Na de operatie was Pommeline tevreden met haar nieuwe bilpartij, maar dat veranderde toen ze de gepimpte achterbumper van Rosanna in het vizier kreeg.

Rosanna, van Niels en uiteraard ook van Temptation Island, liet een tijdje geleden ook haar billen vergroten. Zij ging in tegenstelling tot Pommeline meteen voor implantaten in plaats van haar eigen vet. Het resultaat is zo duidelijker zichtbaar en dat wil nu dus ook Pommeline.

Samen met Fabrizio op consultatie

Enkele weken terug ging Pommeline dus opnieuw naar de praktijk van Diana Gabriels. Deze keer niet met haar Temptation-verovering Merijn, maar met haar nieuwe vriend Fabrizio. De twee Temptation-anciens wilden allebei (nog) een beetje aan hun lichaam laten sleutelen.

Zo wilde Fabrizio graag zijn wallen wat minder prominent maken en wil hij ook iets doen aan de vorm van zijn neus. De nose job van Fabrizio staat gepland op 16 juli. Maar voor zijn vriendin Pommeline is het dus vandaag al D-Day. Zij koos op haar consultatie voor implantaten van 360 cc. De 400 cc aan humor van Pommeline zal na vandaag dus in totaal 1.520 cc aan humor worden. Op z’n minst indrukwekkend te noemen dus.

Live volgen

Zoals dat dan gaat bij influencers die een bezoekje brengen aan de praktijk van Diana Gabriels, wordt de volledige operatie ook nu weer live uitgezonden op de Instagrampagina van de plastisch consulente.

Wil je dus eens weten hoe zo’n operatie precies in z’n werk gaat en Pommeline haar achterwerk eens in close-up bewonderen, dan is de Instagrampagina van Diana Gabriels the place to be. Om 15 uur begint de livestream van de chirurgische ingreep.

Bekijk hier de aankondiging van de livestream (waarin Diana het uur fout aankondigt):

Instagram pommelinetilliere

Gesponsorde artikelen