Qmusic-presentatrice Heidi Van Tielen heeft heuglijk nieuws: “Wij zijn in het grootste geheim getrouwd!”

Qmusic-presentatrice Heidi Van Tielen heeft heuglijk nieuws: “Wij zijn in het grootste geheim getrouwd!”

Na elf jaar een koppel te vormen, zijn Qmusic-presentatrice Heidi van Tielen en haar vriend – nu man – Kristof in intieme kring getrouwd. Zelfs haar collega’s wisten van niks, maar boezemvriendin Anke Buckinx wist alvast te zeggen dat ze er prachtig uitzag in haar bruidsjurk.

De 32-jarige blondine is na een relatie van elf jaar stiekem getrouwd met haar grote liefde Kristof. Dat deden ze in zeer intieme kring: “Na elf jaar voelde het goed om die stap te zetten, hoewel ik helemaal niet zo romantisch ben. Een goede relatie staat of valt voor mij niet met een huwelijk. Ik moet soms ook nog wennen aan het feit dat ik ‘mijn man’ moet zeggen”, zegt Heidi in Story.

Het huwelijk was zo intiem dat collega en hartsvriendin Anke Buckinx niet eens op de lijst stond. Ze kreeg wél foto’s te zien en verzekert iedereen dat Heidi er prachtig uitzag op haar grote dag. Zelf zal ze niet snel in het huwelijksbootje stappen met haar Tom, want ze vindt het naar eigen zeggen niet nodig om een hele dag in de belangstelling te staan.

Proficiat, Heidi en Kristof!

Gesponsorde artikelen